Neler Yeni

Okul Sınavları Başlıyor

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
"vatan hayini" ilan ederler ama gerçekten yeter birisinin dur demesi gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

amaçları da bu zaten öğrenmeleri umrumda değil yeter ki sınav olsun
Vatan bizim vatanımız olmadığı sürece ilan edemezler :) biz sadece sömürülenleriz

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bence sınav olmamalı online ile eğitim zor veriliyor, ben bir çok şeyi anlıyorum yalan yok ama matematikte gram şey anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben saldım.
Çalışalım bitsin.
Saçlarım 15 yaşında beyazladı(gerçekten bazı yerlerde beyaz var .D)
Benimkiside beyazlamaya başladı saçlarım bile döükülüyor :ROFLMAO:

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bence sınav olmamalı online ile eğitim zor veriliyor, ben bir çok şeyi anlıyorum yalan yok ama matematikte gram şey anlamıyorum.
Ne? Çok garipsin. Hem anlamıyorum diyorsun hem yapılsın diyorsun.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Şuan canlı dersteyim . Hoca bildiğimiz ölü gibi yazıyor çiziyor ben bu ses tonuna masıl dayanayım da ders dinleyeyim. Hepsi ayrı baskı yapıyor.
1.sınav 1 ünite , 2. sınav 4 ünite müthiş daha konular verilmedi bize.
ben de dersteyim hoca az önce sınavları söyledi kasımdan şu ana kadar işlediğimiz tüm konular çıkıcak dedi. Ben nasıl çalışayım bu kadar üniteye? Günlerimi haftalarımı vermem lazım ve diğer derslerden de aynısı artık ne yapacaz bilemiyorum sınıfta kalmamak için uğraşıcam

Besim Tibuk

80+ Gold

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
İnternette gördüğüm kadarıyla 2.Dönem sınavları sadece 1 taneymiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

En İyi Cevap
7
Ben artık dürüst konuşayım en ufak bile çalışmıyorum çabalamıyorum çünkü çok sıktı artık bizi köleleri sanıyorlar. Sadece geleceğim için bilgisayar işleri ile uğraşıyom ders çalışmayı tamamen bıraktım çünkü yetti artık. Biz büyüklerin kölesi değiliz!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom