Okul Sınavları Başlıyor

"vatan hayini" ilan ederler ama gerçekten yeter birisinin dur demesi gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amaçları da bu zaten öğrenmeleri umrumda değil yeter ki sınav olsun
Vatan bizim vatanımız olmadığı sürece ilan edemezler :) biz sadece sömürülenleriz

Bence sınav olmamalı online ile eğitim zor veriliyor, ben bir çok şeyi anlıyorum yalan yok ama matematikte gram şey anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben saldım.
Çalışalım bitsin.
Saçlarım 15 yaşında beyazladı(gerçekten bazı yerlerde beyaz var .D)
Benimkiside beyazlamaya başladı saçlarım bile döükülüyor :ROFLMAO:

Şuan canlı dersteyim . Hoca bildiğimiz ölü gibi yazıyor çiziyor ben bu ses tonuna masıl dayanayım da ders dinleyeyim. Hepsi ayrı baskı yapıyor.
1.sınav 1 ünite , 2. sınav 4 ünite müthiş daha konular verilmedi bize.
ben de dersteyim hoca az önce sınavları söyledi kasımdan şu ana kadar işlediğimiz tüm konular çıkıcak dedi. Ben nasıl çalışayım bu kadar üniteye? Günlerimi haftalarımı vermem lazım ve diğer derslerden de aynısı artık ne yapacaz bilemiyorum sınıfta kalmamak için uğraşıcam

17 Mayısta sınavlar başlıyormuş. Öğretmenlere yakında yazılı belge gelicekmiş. Bayramdan sonra direkt sınavlar başlıyormuş. Vaka sayıları düşüyor (turizm sezonu yaklaşınca nedense hep düşüyor :) ) Sınav konuları bizim için kasımdan mayısa kadar dediler gerçekten yeter bunaldım bu sene bende saç kalmadı. Virüs döneminde anlamadığımız uzaktan eğitimden bizi sınav yapıyorlar artık gerçekten yoruldum 2 Temmuz'a kadar okul sürücek 31 Ağustosta okul açılcak ve bize kalan tatil 1.5 Ay... 1.5 Ay kime ve nasıl yeticek? Tatilimiz eskiden 3.5 aydı şimdi 1.5 aya düşürdüler belki de seneye 1 ay tatil vercekler neden böyle yapıyorlar?
İnternette gördüğüm kadarıyla 2.Dönem sınavları sadece 1 taneymiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben artık dürüst konuşayım en ufak bile çalışmıyorum çabalamıyorum çünkü çok sıktı artık bizi köleleri sanıyorlar. Sadece geleceğim için bilgisayar işleri ile uğraşıyom ders çalışmayı tamamen bıraktım çünkü yetti artık. Biz büyüklerin kölesi değiliz!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,123
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri