Neler Yeni

!!! Okullar Açılıyor !!!

Okula

• Gideceğim

Oylar: 31 44.9%
  • Gitmeyeceğim

Oylar: 38 55.1%

• Oy kullanan toplam üye
    69

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocamız isteğe bağlı dedi o yüzden gitmicem :D ( Lise 2 yim )

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar yarın ilkokullar açılıyor haftaya ortaokullar ve liseler açılıyor. Lise ve ortaokullar 6 gün gidecekler toplamda. Haftada 2 gün gidecekmişiz işte. Okul kıyafetim falan yok, nasıl olacak bilmiyorum. Bence aşırı boş oldu. Siz neler düşünüyorsunuz?
Sivil gidersin veya gitmezsin artık ne yapacan deneme yapıyorlar ne olacak vakalar diye.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

HoYeon Jung

80+ Gold
Bende yapmıyorum ki :D
Boşver knk gitme konular falan bitti ayrıca gitsen bile hiçbir işe yaramayacak.
Vallaha kral bazı hocalar dedi işte 8. sınıf konularını işleyeceğim ondan gitmek istiyorum çünkü yazın çalışmayacağım derslere. Bir meslekte çalışmayı düşünüyorum o yüzden derslere pek bakamam ama belki gidersem 2-3 şey önceden öğrenmiş olurum ama gitmem ya herhalde.

En İyi Cevap
7
Vallaha kral bazı hocalar dedi işte 8. sınıf konularını işleyeceğim ondan gitmek istiyorum çünkü yazın çalışmayacağım derslere. Bir meslekte çalışmayı düşünüyorum o yüzden derslere pek bakamam ama belki gidersem 2-3 şey önceden öğrenmiş olurum ama gitmem ya herhalde.
Merak etme yeni yılda da illaki işlemek zorundalar zaten.

Top Bottom