OYUN ÖNERİN LÜTFEN!!

kazim31

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar yeni pc aldım 9060xt 7500f li
Yrni oyunları açar yani ama ne oynıcagımı bilmiyorum suan doom eternalda 3 bölüm bitirdim ve yani gerçekci vurul hissiyatı iyi olan aksiyon dolu bi oyun önerirseniz iyi olur boş boş ara sahneler izlemek bana göre değil suan ise battlefield v yüklğyırum

War Thunder Tanklarla oyna Türkçe dil desteği mevcut mürettebat seslendirmesi bile. Ateş hissiyyatı ve Tank fizikleri çok üst seviyye.
World of Tanks oyununu gömer selasını okumaz.
Ayrıca online olduğu için maçlar baya zorlar ve en iyi yanı gerçek rakiplerin tanklarını yendiğini bilirsin.

Türkiye Azerbaycan bayrağı resmini tank üzerine çizip maç yaparken takım arkadaşlarım Rus-Ermeni olunca beni düşmanın önüne itiyor çoğu zaman.

+ olarak sadece tanklar değil. Uçak, Gemi, Helikopter, Drone savaşları var.

War Thunder Tanklarla oyna Türkçe dil desteği mevcut mürettebat seslendirmesi bile. Ateş hissiyyatı ve Tank fizikleri çok üst seviyye.
World of Tanks oyununu gömer selasını okumaz.
Ayrıca online olduğu için maçlar baya zorlar ve en iyi yanı gerçek rakiplerin tanklarını yendiğini bilirsin.

Türkiye Azerbaycan bayrağı resmini tank üzerine çizip maç yaparken takım arkadaşlarım Rus-Ermeni olunca beni düşmanın önüne itiyor çoğu zaman.

+ olarak sadece tanklar değil. Uçak, Gemi, Helikopter, Drone savaşları var.
Biraz dha basit olsa iyi olur tank uçak alışmak zor olur diye düşiniyorum

Biraz dha basit olsa iyi olur tank uçak alışmak zor olur diye düşiniyorum
Oynadığında çok kolay olduğunu göreceksin.
Oyun menüsü Garajlara ayrılmış. Tank garajı ayrı, Uçak garajı ayrı vs vs

Hangi garaja geçiş yaparsan o araçlarla oyuna başlarsın.

+ olarak Garajda olan en güçlü tanka göre düşmanlar seçiliyor.
Mümkünse garajda 4 tankı zayıf tutup bir tankı yükseltme sakın. Yoksa En güçlü tanklara karşı zayıf tankarla çıkarsın.

Oynadığında çok kolay olduğunu göreceksin.
Oyun menüsü Garajlara ayrılmış. Tank garajı ayrı, Uçak garajı ayrı vs vs

Hangi garaja geçiş yaparsan o araçlarla oyuna başlarsın.

+ olarak Garajda olan en güçlü tanka göre düşmanlar seçiliyor.
Mümkünse garajda 4 tankı zayıf tutup bir tankı yükseltme sakın. Yoksa En güçlü tanklara karşı zayıf tankarla çıkarsın.
bakacagım

BF1, AC Valhalla, RDR2, metro serisi

Arkadaşlar yeni pc aldım 9060xt 7500f li
Yrni oyunları açar yani ama ne oynıcagımı bilmiyorum suan doom eternalda 3 bölüm bitirdim ve yani gerçekci vurul hissiyatı iyi olan aksiyon dolu bi oyun önerirseniz iyi olur boş boş ara sahneler izlemek bana göre değil suan ise battlefield v yüklğyırum
Hikaye ve aksiyon olarak hepsi mükemmel.

Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Black Ops (2010)
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
------
Battlefield: Bad Company 2 (2010)
Battlefield 3 (2011)
Battlefield 1 (2016)

Geri