Neler Yeni

Özbekistan Rusça'yı resmi dil olmaktan çıkardı, Bilin bakalım yeni resmi dilleri ne !

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Offff verilecek en iyi cevap btw
Hatta onu yok say mod olsam ilk permaliyacağım kişilerden
Hiç uğruna uyarı da yedim ama sonuna kadar değerdi. Bir daha olsa bir daha derim böylelerine.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İkisi de doğru. Kendi kültürümüzü kaybetmeden Batılılaşmak kötü bir şey değil. Bu 🐑' a anlatamazsin.
1627576776274.png

Artık karşınızdakine "koyun" diyerek hakaret etme özgürlüğüne sahipsiniz. Yorum yazmama cezası almıyorsunuz, eskisi gibi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Alıntıyı görüntüle

Artık karşınızdakine "koyun" diyerek hakaret etme özgürlüğüne sahipsiniz. Yorum yazmama cezası almıyorsunuz, eskisi gibi.
Sende bana ırkçı diyerek hakaret ettin hatırlatayım.
İyi ki demişim. İçim rahatladı.
Seni şimdi tanıdım. Sen herkes tarafından sevilmeyen ve herkesin "engelli" listesinde bulunan toxic üyesin. Muhtemelen bu kafayla gerçek hayatta da dışlanıyorsundur. Böyle kendini herkesten soğutmaya devam et.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sende bana ırkçı diyerek hakaret ettin hatırlatayım.
Arap alfabesini kullananlara cahil dedin. Bu ırkçılık değilse nedir? Bir alfabe üzerinden insanları yargıladın?

İyi ki demişim. İçim rahatladı.
Rahat ol zaten.

Seni şimdi tanıdım. Sen herkes tarafından sevilmeyen ve herkesin "engelli" listesinde bulunan toxic üyesin. Muhtemelen bu kafayla gerçek hayatta da dışlanıyorsundur. Böyle kendini herkesten soğutmaya devam et.
İşinize gelmeyen gerçekleri duyunca insanlardan soğuyorsanız, sizin için yapabileceğim bir şey yok. Doğru bildiklerimi söylemekten ve savunmaktan asla geri durmam.

Ben burada kaynak göstermeden hiçbir şey yazmıyorum. Söylediğim her şeyi kanıtlıyor ve kanıtlayamadığım, yanlış bilgi verdiğim durumda özür diliyorum. Karşımdakiler ise, hiçbir söylemlerine kanıt bulamamalarına rağmen; sanki tek doğru kendileriymiş gibi hareket ediyorlar. Hatâlı olduklarını kanıtladığımda ise, özür dilemiyorlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Arap alfabesini kullananlara cahil dedin. Bu ırkçılık değilse nedir? Bir alfabe üzerinden insanları yargıladın?

Rahat ol zaten.

İşinize gelmeyen gerçekleri duyunca insanlardan soğuyorsanız, sizin için yapabileceğim bir şey yok. Doğru bildiklerimi söylemekten ve savunmaktan asla geri durmam.

Ben burada kaynak göstermeden hiçbir şey yazmıyorum. Söylediğim her şeyi kanıtlıyor ve kanıtlayamadığım, yanlış bilgi verdiğim durumda özür diliyorum. Karşımdakiler ise, hiçbir söylemlerine kanıt bulamamalarına rağmen; sanki tek doğru kendileriymiş gibi hareket ediyorlar. Hatâlı olduklarını kanıtladığımda ise, özür dilemiyorlar.
حسنا يا صاح أنت على حق

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam arap alfabesi günümüzde latin alfabesine göre daha geride kalmış (kullanım sıklığı olarak) olduğu için öyle bir şey dedi sanırım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Alfha13

80+ Silver
İşte bu yüzden Özbekistan dilini değiştirdi.

Konu dağılmıştı.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Top Bottom