Neler Yeni

Parkta güpegündüz sev****

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yapılanı kesinlikle desteklemiyorum. Böyle bir rezilliği paylaşma çabasına girmek ne kadar doğru ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,958
İsim
Mert Can Ergün
İzlesek keşke o.O2 ben çok gördüm cafeler de oluyor

Alfha13

80+ Silver
Bu her zaman vardı, bir olay yaşanınca herkes daha tepkili olmaya başladı. Günümüze ait bir şey değil.
Eskiden parkta yiyişenler olunca ben şahsen izle.. Öhm. Umursamaz işime bakardım. Hala da öyle yapıyorum.
Diğer insanlar gibi onların videosunu çekip bir sayfaya gönderebilir miyim? Elbette bunu yapabilirdim ama yapmıyorum.

Eskiden yaşanıp da gündeme gelmeyen olaylar şimdi gündeme gelince hemen "ülke nerelere gidiyor" moduna geçiliyor.
Mülteci konularında da aynısı var. Zaten oluyordu, kimsenin umrunda değildi; şimdi alakasız bir olay bile onlara yorumlanıyor.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Mülteci konularında da aynısı var. Zaten oluyordu, kimsenin umrunda değildi; şimdi alakasız bir olay bile onlara yorumlanıyor.
örnek vermek gerekirse Afganlar, Afganlar her zaman vardı Babam bir döşemecide usta arada giderdim yanına. Her yer Afgan doluydu sadece şu son zamanlarda daha çok konuşulmaya başlandı. Bazı Afganlar tanıdım çok iyi kalpliler bazılarına bakıyorum çok kötüler. Aynı şekilde Araplarda bundan 5-6 sene önce Sirkeci de iç çamaşır mağazasında dayımla beraber çalışıyordum. Dayım Arapça biliyordu dükkana gelenlerin %90'ı Arap'tı kısacası bu olaylar her zaman vardı sadece şu son zamanlarda internet sayesinde herkes öğrendi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunlari biri para ile mi tutuyor?
Bence biz simülasyondayız ve bizim cihazlar Crack tabi crack iyi olmayınca bu olmuş.
Başka açıklaması olan varsa yapsın :D

Tre-x

80+ Silver
Bu her zaman vardı, bir olay yaşanınca herkes daha tepkili olmaya başladı. Günümüze ait bir şey değil.
Eskiden parkta yiyişenler olunca ben şahsen izle.. Öhm. Umursamaz işime bakardım. Hala da öyle yapıyorum.
Diğer insanlar gibi onların videosunu çekip bir sayfaya gönderebilir miyim? Elbette bunu yapabilirdim ama yapmıyorum.

Eskiden yaşanıp da gündeme gelmeyen olaylar şimdi gündeme gelince hemen "ülke nerelere gidiyor" moduna geçiliyor.
Yiyismek ile sevişmek aynı şeyler mi knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
insanlar nasıl ünlü olacaklarını şaşırdı

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
millet iyice delirdi aga yapcak bişi yok .d

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yiyismek ile sevişmek aynı şeyler mi knk
Videodakiyle aynı?
İçeriği çarpıtmak için bacakları vb. sansürlemişler. Videoda adamın krem rengi şortu var. Kızla kucakta yiyişiyor, çıplak olsa iş değişir.
Burada böyle konuştum diye de kimse gelip sen ahlaksızlığı edepsizliği meşrulaştırmak istiyorsun demesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom