Mülteci konularında da aynısı var. Zaten oluyordu, kimsenin umrunda değildi; şimdi alakasız bir olay bile onlara yorumlanıyor.Bu her zaman vardı, bir olay yaşanınca herkes daha tepkili olmaya başladı. Günümüze ait bir şey değil.
Eskiden parkta yiyişenler olunca ben şahsen izle.. Öhm. Umursamaz işime bakardım. Hala da öyle yapıyorum.
Diğer insanlar gibi onların videosunu çekip bir sayfaya gönderebilir miyim? Elbette bunu yapabilirdim ama yapmıyorum.
Eskiden yaşanıp da gündeme gelmeyen olaylar şimdi gündeme gelince hemen "ülke nerelere gidiyor" moduna geçiliyor.
örnek vermek gerekirse Afganlar, Afganlar her zaman vardı Babam bir döşemecide usta arada giderdim yanına. Her yer Afgan doluydu sadece şu son zamanlarda daha çok konuşulmaya başlandı. Bazı Afganlar tanıdım çok iyi kalpliler bazılarına bakıyorum çok kötüler. Aynı şekilde Araplarda bundan 5-6 sene önce Sirkeci de iç çamaşır mağazasında dayımla beraber çalışıyordum. Dayım Arapça biliyordu dükkana gelenlerin %90'ı Arap'tı kısacası bu olaylar her zaman vardı sadece şu son zamanlarda internet sayesinde herkes öğrendi.Mülteci konularında da aynısı var. Zaten oluyordu, kimsenin umrunda değildi; şimdi alakasız bir olay bile onlara yorumlanıyor.
Bence biz simülasyondayız ve bizim cihazlar Crack tabi crack iyi olmayınca bu olmuş.Bunlari biri para ile mi tutuyor?Ataşehir'de tepki çeken görüntüler! Parkta güpegündüz seviştiler
İstanbul Bebek'te sahil kenarında ve Beşiktaş'ta aracın üzerinde cinsel ilişki olaylarının ardından benzer bir görüntü de Ataşehir'de kayıtlara geçti. Ataşehir’de kimliği belirsiz bir çift, parkta güpegündüz kimseye aldırmadan sevişti. Küçük çocukların da olduğu öğrenilen parktaki o anlar...www.mynet.com
YTDp**huba public kategorisinde video atarak zengin olmaya çalışıyolar iyi fikir
Yiyismek ile sevişmek aynı şeyler mi knkBu her zaman vardı, bir olay yaşanınca herkes daha tepkili olmaya başladı. Günümüze ait bir şey değil.
Eskiden parkta yiyişenler olunca ben şahsen izle.. Öhm. Umursamaz işime bakardım. Hala da öyle yapıyorum.
Diğer insanlar gibi onların videosunu çekip bir sayfaya gönderebilir miyim? Elbette bunu yapabilirdim ama yapmıyorum.
Eskiden yaşanıp da gündeme gelmeyen olaylar şimdi gündeme gelince hemen "ülke nerelere gidiyor" moduna geçiliyor.
Videodakiyle aynı?Yiyismek ile sevişmek aynı şeyler mi knk