Pc için gamepad önerisi

Shein'den yeni üyelik açıp yeni kullanıcı kuponu ve mail'den doğrulama ile alınan puanla vergi dahil 600 TL'ye Gamesir Tegenaria Lite alın.

Shein'den yeni üyelik açıp yeni kullanıcı kuponu ve mail'den doğrulama ile alınan puanla vergi dahil 600 TL'ye Gamesir Tegenaria Lite alın.
https://eur.shein.com/GameSir-Tegen...Back-Buttons,-Gray-And-White-p-100296733.html burdan mı alcaz kanka tr de yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atar mısın?

Son düzenleme:
Puan falan demişsin onu nasıl yapıyoruz şu an sepette 680 TL olarak gözüküyor normal mi kargo garantisini de ekleyince 730 lara çıkıyor

Puan falan demişsin onu nasıl yapıyoruz şu an sepette 680 TL olarak gözüküyor normal mi kargo garantisini de ekleyince 730 lara çıkıyor
Puanı yaptım 680 e düştü kargo garantisi ile alınır mı dostum çok bı beklentim yok EA FC oynatsın sıkıntı olmadan yeter

Puanı yaptım 680 e düştü kargo garantisi ile alınır mı dostum çok bı beklentim yok EA FC oynatsın sıkıntı olmadan yeter
Ben kargo garantisini kullanmadım bir problem olmadı. Sorun olmaz işinizi görür.

SHEIN’den alacaksanız, aynı veya yakın bütçede kablosuz olarak GameSir Nova Lite ve GameSir Nova 2 Lite modelleri de mevcut.
Link atar mısın dostum karışık biraz shein sitesi yanlış şeye bakmiyim

Ekler

• Screenshot_2025-09-27-12-47-34-561_com.zzkko.webp
    Screenshot_2025-09-27-12-47-34-561_com.zzkko.webp
    93.5 KB · Hit: 30
Bunlar pahalıymış dostum 1100-1200 TL'ye denk geliyor 600-700 tl bi bütçem var Gamesir Tegenaria Lite alsam bi sorunu var mıdır shein güvenilir bi site mi?

Bir sorun olmaz, sadece kabloyla oynarsın. Shein güvenilir bir site, başka bir satıcı daha ucuza satıyorsa dilersen ondan al.

Bir sorun olmaz, sadece kabloyla oynarsın. Shein güvenilir bir site, başka bir satıcı daha ucuza satıyorsa dilersen ondan al.

merhaba ürünler ilgimi çekti lakin hiç yurt dışından söylemedim gümrüüe takılır mı? nova lite de kablosuz bağlantı yok mu? türkiye sitesinden ucuza geliyor galiba

Geri