Neler Yeni

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

The Semih

80+ Gold
Bakın en mantıklı seçeneği söylüyorum, Konforuna düşkünsen koltuğumda yatar 4K tv ile oynarım diyosan 1 sene dişini sık PS5 Pro bekle ama acelem var oyun oynamak istiyom bekleyemem diyosan, Güçlü bir PC topla.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Zaten imkanı olan en iyi PC yi toplar en iyisi bu sony bile özel oyunlarını ilk günden PC ye getircekken en mantıklı olan PC toplamak.
Ben de öyle düşündüm konsol mu PC mi derken topladım sağlam bir PC beni çok uzun süre götürür şu an 2k ultra ayarlarda en düşük 120-130 fps arası görüyorum ki aklına gelecek her şey full ayarlarda. He ben kolla oynamayı seviyorum diyenler de alır bir tane kontolcü bakar keyfine. Mesela geçen gün AC odyssey indirdim daha önce konsolda oynamıştım PC de oynamak zulüm gibi geldi o yüzden bir kontrolcü alacağım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen önce fanboyluktan vazgeç millet Xbox ta mouse kalvye desteği var hoşuma gidiyor dediği an kendinden geçip aşağılama yoluna gidiyorsun. milletin oyun ve o oyunu oynama zevki seni niye ilgilendiriyor bu kadar niye rahatsız oluyorsun?
"Kendinden geçip aşağılamak". Kurguda seviye kasmaya mı çalışıyorsun?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
"Kendinden geçip aşağılamak". Kurguda seviye kasmaya mı çalışıyorsun?
Attığın mesaj ortada insanların oyun oynama şeklini aşağılarcasına niye sorguluyorsun? Adam bile senin mesajından rahatsız olmuş bunu da belirtmiş sana!

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Attığın mesaj ortada insanların oyun oynama şeklini aşağılarcasına niye sorguluyorsun?
Evet attığım mesaj ortada ve "osuruktan nem kapmak" deyimi ile ilgili bir mesaj yazarsam pakete seni de dahil edeceğim. Böyle örnekler çok sık çıkmıyor ne de olsa.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Bakın en mantıklı seçeneği söylüyorum, Konforuna düşkünsen koltuğumda yatar 4K tv ile oynarım diyosan 1 sene dişini sık PS5 Pro bekle ama acelem var oyun oynamak istiyom bekleyemem diyosan, Güçlü bir PC topla.
PS5 Pro almak tabi ki güzel olur ancak Japonya'da 1 hafta kalacağım :)

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Evet attığım mesaj ortada ve "osuruktan nem kapmak" deyimi ile ilgili bir mesaj yazarsam pakete seni de dahil edeceğim. Böyle örnekler çok sık çıkmıyor ne de olsa.
Adam senin mesajından niye rahatsız oldu peki? her şeye niye maydonoz oluyorsun? birinin Xbox'ı tercih etmesi seni niye delirtiyor? başkalarına niye bu dili kullanmıyorsun özellikle PS5 sevenlere?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam senin mesajından niye rahatsız oldu peki? her şeye niye maydonoz oluyorsun? birinin Xbox'ı tercih etmesi seni niye delirtiyor? başkalarına niye bu dili kullanmıyorsun özellikle PS5 sevenlere?
Herşeye maydanoz olup böyle bir iddiada bulunman yansıtma psikolojisine bir örnek. Troll dedik patolojik vaka çıktı.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Herşeye maydanoz olup böyle bir iddiada bulunman yansıtma psikolojisine bir örnek. Troll dedik patolojik vaka çıktı.
Senin kankin açık açık yalan söyleyip manipülasyon yaparsa ve bende bunları çürütüp sizi yalancı çıkarırsam ben maydonoz olmamış doğrucu olmuş olurum ama siz yalancı olmuş olursunuz! sorduğum sorulara niye cevap vermedin :D

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Arkadaşlar selam. Öncelikle bu konuda fanboyca yorumlar istemediğimi belirtmeliyim. Sorum biraz spesifik olacak; bu yüzden enine boyuna tartışmak, konuşmak istiyorum. Öncelikle oyun oynamak için 3060lı bir laptop sahibiyim, oyunlarımı burada oynuyorum. Daha önce konsolum olmadı. 2025 Aralık ayına kadar Game Pass Ultimate aboneliğim mevcut. Last of Us serisi harici Ps oyunlarını ise (yeni çıkanlar hariç) PC'den oynadım.

2 hafta sonra Japonya'ya turistik bir seyahatte bulunacağım. Oradan ne alınır diye bakarken bu iki konsolun da 60.000 yen yani yaklaşık 12.000 ₺'ye denk geldiğini gördüm. Bu sebepten dolayı almanın çok mantıklı olacağını düşünüyorum. Aslında şu anlık ihtiyacım yok ama yeni nesil oyunlar için yatırımlık bile olsa iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Her şeyden önemlisi ise GTA 6'nın pc'ye daha geç çıkacağını ve benim 3060'lı laptopın çok da iyi performans vermeyeceğini göz önünde bulundurursak, hangisini almak daha mantıklı? GTA 6'nın Playstation exclusive çıkma ihtimali var mı? Game pass'im olmasından dolayı Series X şu anlık daha ağır basıyor, ancak GOW Ragnarok, Spider Man 2, TLOU2 gibi oyunları da deneyimlemek istiyorum. (Oyunların pahalı olması can sıkıyor tabi. )Bu yüzden ikilemde kaldım. Sizce hangisi? Siz olsanız ne yapardınız?
XBox her yıl en az bir balon patlatıyor Starfield vaat ettiklerinin çoğunu veremedi adamlar bildiğin gitmiş modcular doldursun diye içi boş tonla gezegen tasarlamış :D XBox oyunları yavaş yavaş PS'ye gelmeye başlayacak bir kere bu pazara girdiler 4 oyunla sınırlı kalmayacak bu. Phill zaten "Bir oyunun başka bir platforma çıkmasını asla göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" dedi yani hiç kandırmasınlar kendilerini gelecek XBox özel oyunları PS'ye. Zaten 3060'lı bilgisayarın varmış XBox alırsan köşede durur açıp bakmazsın bile. Son açıklamalardan sonra bu tartışmaya son verilir sanıyordum PS5 çok üstün şu anda. Fan-boyluk falanda yapmıyorum bu arada olanı söylüyorum, söylediğim her şeyin mantıklı bir açıklaması var.

Ayrıca burada millete atıp tutan eleman XBox fan-boyu ve çok fena rezil oldu geçen gün Microsoft'un açıklamalarıyla. Zaten Microsoft vaat ettiği çoğu şeyi veremiyor Series X'de sözde en güçlü konsol olacaktı ama halini görüyorsun değil mi? Çoğu oyunda PS5'in gerisinde kalıyor kağıt üzerinde daha güçlü olabilir anca, performansa gelince şansı olmuyor neredeyse tüm oyunlar PS5'e daha optimize çıkıyor. Bence Gamepassi PC üzerinden kullanmaya devam edin, PC'nin yanına PS5 alın bir tane.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
XBox her yıl en az bir balon patlatıyor Starfield vaat ettiklerinin çoğunu veremedi adamlar bildiğin gitmiş modcular doldursun diye içi boş tonla gezegen tasarlamış :D XBox oyunları yavaş yavaş PS'ye gelmeye başlayacak bir kere bu pazara girdiler 4 oyunla sınırlı kalmayacak bu. Phill zaten "Bir oyunun başka bir platforma çıkmasını asla göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" dedi yani hiç kandırmasınlar kendilerini gelecek XBox özel oyunları PS'ye. Zaten 3060'lı bilgisayarın varmış XBox alırsan köşede durur açıp bakmazsın bile. Son açıklamalardan sonra bu tartışmaya son verilir sanıyordum PS5 çok üstün şu anda. Fan-boyluk falanda yapmıyorum bu arada olanı söylüyorum, söylediğim her şeyin mantıklı bir açıklaması var.

Ayrıca burada millete atıp tutan eleman XBox fan-boyu ve çok fena rezil oldu geçen gün Microsoft'un açıklamalarıyla. Zaten Microsoft vaat ettiği çoğu şeyi veremiyor Series X'de sözde en güçlü konsol olacaktı ama halini görüyorsun değil mi? Çoğu oyunda PS5'in gerisinde kalıyor kağıt üzerinde daha güçlü olabilir anca, performansa gelince şansı olmuyor neredeyse tüm oyunlar PS5'e daha optimize çıkıyor. Bence Gamepassi PC üzerinden kullanmaya devam edin, PC'nin yanına PS5 alın bir tane.
Yunus'un sahte bir diğer hesabı da damlamış yunus'u engelleyince buradan yazmış kıyamam yunus çok mu sesini duyurmak istiyorsun :D herhangi primat türüne anlatsam şimdiye anlardı ama bazı arkadaşların zekaları anlamaya yetmiyor maalesef! Phil Spencer Starfield ve Indiana Jones oyununun diğer platformlara çıkmayacağını özellikle belirtti. Hatta geçen açıklamasında bunu üstüne basarak söyledi al kaynak al link yeter be kardeşim şu zeka ile nasıl yaşıyorsunuz hayret vallahi ailenize acıyorum! O kadar kötülediğiniz Starfield'ı PS5 e çıkması için dört gözle bekliyorsunuz bu eziklik size yeter :D

her mesajınızda biraz daha rezil oluyorsunuz ne ingilizceniz var ne bir sosyal hayatınız ömrünüz pc ve telefon başında hiçbir şeyden anlamadan cahil cühela şekilde geçiyor!

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yunus'un sahte bir diğer hesabı da damlamış yunus'u engelleyince buradan yazmış kıyamam yunus çok mu sesini duyurmak istiyorsun :D herhangi primat türüne anlatsam şimdiye anlardı ama bazı arkadaşların zekaları anlamaya yetmiyor maalesef! Phil Spencer Starfield ve Indiana Jones oyununun diğer platformlara çıkmayacağını özellikle belirtti.

Daha attığın kaynağı bile adam akıllı okumamışsın sen nasıl bir cahilsin? Seni ciddiye almamam için tonla sebep vermişsin yine.

11.png

Phill "Asla çıkmayacak" gibi bir şey demedi, ki yarın bir gün dese bile bu adam sözünün arkasında durmayan birisi zamanında bazı XBox oyunlarının Pcye gelmeyeceğini, ara sıra XBoxa özel oyun çıkacağını söylemişti ama şu an gördüğün gibi bütün XBox oyunları paşa paşa PC'ye geliyor + Üstüne bir de bazıları PS'ye geliyor (hepsi gelecek yavaş yavaş) O köpeği olduğun XBox PS'nin kucağında dans ediyor şu an :LOL:

O kadar kötülediğiniz Starfield'ı PS5 e çıkması için dört gözle bekliyorsunuz bu eziklik size yeter :D
Yoo dört gözle beklediğim bir şey yok oyunu şu an açıp game pass'im ile bilgisayarımda paşalar gibi oynayabilirim ama oynamıyorum. Neden? Çünkü balon, vaat ettiği şeylerin altında ezildi.

her mesajınızda biraz daha rezil oluyorsunuz ne ingilizceniz var ne bir sosyal hayatınız ömrünüz pc ve telefon başında hiçbir şeyden anlamadan cahil cühela şekilde geçiyor!
Aynen attığın kaynağı bile okumamışsın daha adam açık açık "Göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" diyor. Phill sadece bu 4 oyun arasında Indiana jones ve Starfield yok dedi, "İlerde gelebilir mi?" sorusuna üstte yazdığım cevabı verdi. Yani sen ister kabul et, ister etme. Yavaş yavaş bütün XBox oyunları PS tarafına gelecek. Diğer söylediğin şeyleri dediğim gibi ciddiye bile almıyorum bana fake muamelesi yapan eleman hesabını 18 Aralık 2023'te açmış ve 183 mesajı var hepsinde de kuduz köpek gibi millete saldırıp XBox'u savunmuş, asosyalin teki. Forumdaki birine o kadar sinir olmuş ki anlamlı anlamlı profiller koymaya çalışmış. Çocuk çocuk hareketler.

Son düzenleme:

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular