zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,366
bende gözüküyortaksit var mı ? bende 24kya taksit var gözüküyor.
bende gözüküyortaksit var mı ? bende 24kya taksit var gözüküyor.
Sadece saticidan dolayi alip almama arasinda kararsizim, arada Amazon var ama daha bilemedim :/
himm yenir yenir o zaman .Urun geldi 3 saat once, bi sorun sikinti yok acip denedim. Gayet 0 tertemiz urun. Tipik network sorunu oldu onuda Dns degistirerek hallettim.
Bence ps5 almak sorun değil oyunlara 3k vermek sorunBen de çektim dostlar. En başta şöyle düşünün ayda 3083₺'ye geliyor. 500 ₺ fark 6 ay olunca eriyor resmen. 18 bin gibi düşünüyorum bu sebepten. Ayrıca 2. kolu D&R'dan 7 taksitle ayda 450₺ gibi bir fiyata alıyorum. Böylece 21000₺'ye çift kol slim olmuş oluyor. Pro çıkarsa ekstra büyük şeyler vaad etmeyecek. O sebepten mantıklı yatırım bence. Ayrıca 6 aylık ödemenin 3 ayı bu yıl 3 ayı da zamlı maaştan 2025'e kalıyor. Son 3 taksit çok daha kolay ödenmiş olacak.
Ankarada oturuyorum valla hizina bende hayret ettim siparisi verdikten sanirim bi 45 dakika sonra yola cikti.himm yenir yenir o zaman .
kesin istanbulda felan yada yakın yerde oturuyon bizim kargolar 3 günden aşağı gelmiyor .D
Onuda yillik ps+ deluxe alarak cozdum diyelim, cok begendigim bisi olursa da alacaz taksit vs bisekilde :/Bence ps5 almak sorun değil oyunlara 3k vermek sorun
hangi kampanya 1000 veriyoraynen taksitli değerlendirebilicek ürün fiyat iyi sayılır iş bank varsa 1000 tl de çip veriyor. kampanyada.
buldum 25 bine 2bin veriyormuş. 4 binlik bir şey eklemek lazım. var mı uygun bir şey?İş bank kampanyalarinda e ticaret özel kampanya var görürsün 25 bin TL 15bin TL yazıyor.