Powerboost neden kotu

Ben gamegaraj aigo gp 550 kullanıyorum bana göre ha dark ha rampage ha aigo

Alınmaması gereken PSU'lar tam liste:

-Gamepower

-Gamebooster

-Powerboost

-Everest

-Hadron

-Wozlo

-Elba

-Gametech

-Dark

-Rampage

-Frisby
Dark'ı çok da gömmeyin la.
12v kanalı pek iyi olmadığı için önermiyoruz.
Yoksa PSU'ları güzel, patlayanlardan değil. :D

Abi o zaman insanlar neden gidip Corsair'a para veriyor? Powerboost gerçek sertifika basıyorsa neden ben gidip 600-700 TL'ye kaliteli PSU alıyorum?
Sertifika kalite demek değildir. Evet sertifika için belirli bir kaliteyi tutturmuş olmak gerekir ama yine sertifika olan PSU için kesin kaliteli denemez. Corsair ve Cooler Master'ın da üreticileri zaten ağırlıklı Çin'li markalar geri kalanı FPS falan etiket basma. Açın okuyun bunlar dünyaya açık bilgiler

Sertifika kalite demek değildir. Evet sertifika için belirli bir kaliteyi tutturmuş olmak gerekir ama yine sertifika olan PSU için kesin kaliteli denemez. Corsair ve Cooler Master'ın da üreticileri zaten ağırlıklı Çin'li markalar geri kalanı FPS falan etiket basma. Açın okuyun bunlar dünyaya açık bilgiler
o zaman powerboost vs dark vs corsair vs aigo yap hocam

Abi tamam ama insanlar sanki asla alınmaz gibi gösteriyor. Düşük bütçede alınabilir bence o yüzden ironi tarzında yazdım. Ben de biliyorum malzeme kalitesi falan. Yanlış anlaşıldı.

Dark'ı çok da gömmeyin la.
12v kanalı pek iyi olmadığı için önermiyoruz.
Yoksa PSU'ları güzel, patlayanlardan değil. :D
İşte ben buna bilgisizlik diyorum Rampage bazı modelleri ile Dark 80+ PSU'lar çindeki aynı markaya etiket bastıryor. Ben her şeyi biliyorum ama ne yazık ki buları söyleyin anama babama bile küfür ediyorlar neden? adama doğru bilgi verdim diye

İnsanlar powerboostu neden kotuluyorlar? Kullanıp sıkıntı yasamayanlar var ama bi konu açtım powerboost PSU alınır mı diye 30 cevap geldi evde C4 tutma ev havaya uçar esprileri yapıldı. Peki neden powerboost cidden çok kötü bir PSU üreticisi mi?
havaya uçma vs vs şeyler yok tam yükse sisteme zarar verme şansı var sertifikaları gerçek değil
zaten psunun tam yükse girmesi zor
kısaca patlaması çok küçük bi şans
Dostum şöyle söyliyim senin 600w sistemin var 600 80+ aldın ama Yükü tam çektiğinde patlayabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zor bişey değil
neden 1660S li sisteme powerboost alasınkı ? rx 570 1650S gibi kucuk sistemlere alınabilir powerboost rampage kadar kotu degıl
Bende kullandım PSU bi şikayetim yoktu açıkçası ama sistemi değişince PSU da değiştim yorumlardan sonra.
abi bununla ilgili bir video çeksen herkes rahatlasa :D
80+ sertifikası dışındaki hangi sertifikanın resmiyeti var ki hocam?
İthalatçı firmalar iki kağıt imzalıyor veriyor sertifika diye.
Sahte diyemezsin, ama gerçeklik payı da tartışılır.
Rampage benim sitemimi çöp atti power boost arkadaşımın 1660S li sistemlere powerboosta takıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama itopyada kullanıyolar
gametech GTP mesela RGB olmayan modellerde gold sertifika yazıyor ama RGB olanlarda bronze yazıyor hatta @$ilentX kullanıyordu sanırım sertifikası sahte demişti.
nereden başvuruyorsunuz
adamların daha adam akıllı sitesi yok ve nerede üretildiğini bilmiyorsun. Sence sen o sertifikalara inanır mıydın?
ben açmaya gidiyorum abi
Daha siteleri bile mi yok? Gamepwerin bile var bunların yoksa baştan güvenmemek lazım. Bunu bilmiyordum markayı pek arastirmadim
Ülkemiz dist. firmalarından biri olan Vektron'un kendi markası: https://www.e-vektron.com/marka/powerboost
peki global sitesi var mı? gamepower gibi
Abi çok da yükseltme bu PSU'yu.
Yarın FSP alma, Powerboost al demeye başlarlar. :D
O zaman şu konuya bir açıklık getirelim. DSP Corsair kadar kaliteli olmasa da powerboost PSU lari düşük güç tüketen sistemlerde kullanilabilir. Ama gtx1660 süper ve daha üst modellerde riskli olabiliyor. Yani düşük bütçede TDP değeri ve gücü düşük sistemlerde kullanabiliriz patlama oranı filanda düşük. Ancak yine de, çok küçük de olsa bir risk var. Bu risk diğer markalarda da olur mu yoksa sadec powerboost Rampage gibi markalarda risk mi var.

O zaman şu konuya bir açıklık getirelim. DSP Corsair kadar kaliteli olmasa da powerboost PSU lari düşük güç tüketen sistemlerde kullanilabilir. Ama gtx1660 süper ve daha üst modellerde riskli olabiliyor. Yani düşük bütçede TDP değeri ve gücü düşük sistemlerde kullanabiliriz patlama oranı filanda düşük. Ancak yine de, çok küçük de olsa bir risk var. Bu risk diğer markalarda da olur mu yoksa sadec powerboost Rampage gibi markalarda risk mi var.
evet rx 570 580 1650S gibi düşük bütçeli sistemlerde kullanılabilir

o zaman powerboost vs dark vs corsair vs aigo yap hocam
yapayım da anama sövsünler değil mi? hanginiz arkamda duruyor hanginiz doğruya doğru diyor. Dünyada binlerce marka var ama bizim ülkemizde Corsair'den başka marka yok.

evet rx 570 580 1650S gibi düşük bütçeli sistemlerde kullanılabilir
Ben de bunu belirtmek istiyordum. İnsanlar alırsan C4 diye evini polis basar diye dalga geçiyor PSU ile ama 3000tl sistem toplayan adam gidip 600-700 tl psu'ya veremez.

yapayım da anama sövsünler değil mi? hanginiz arkamda duruyor hanginiz doğruya doğru diyor. Dünyada binlerce marka var ama bizim ülkemizde Corsair'den başka marka yok.
sende haklısın abi ben burdan 6 ay önce falan James Donkey e az laf etmedim ama şimdi aldım hatta o zaman da kullanıyordum. marka fanboylugu ve bazı kanalların göz boyaması var

Abi tamam ama insanlar sanki asla alınmaz gibi gösteriyor. Düşük bütçede alınabilir bence o yüzden ironi tarzında yazdım. Ben de biliyorum malzeme kalitesi falan. Yanlış anlaşıldı.
Hayır artık alınamaz çünkü Powerboost Rampage Gamepower gibi markaların rekabetçi fiyatları nedeniyle ülkemize bomba gibi düşen F/P bir ürün marka var o da FSP 500W. Eskiden biz power boost kullandık evet ama o zaman bu üst markaların fiyatının yanına yaklaşılamıyordu günah keçisi de biz olduk. Şimdi neredeyse her markanın F/P ürünü var. Rekabet Rekabet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,771
Üyeler
195,454
Son üye
ifhlmng
Geri