❌İndirim Bitti! POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX 9070XT 32.999 TL

50K ya yaklaşık malzeme aldım sadece ekran kartı kaldı, bu incehesaptan 1 tane bile ürün alamadım maximum ile sadece parafa 3 taksit olması çok kötü neredeyse etrafımda kimsede bu kartları kullanan yok. Bu ekran kartını almak istiyorum lakin taksit olmadığı için alamıyorum, artık hepsiburadayı beklicez biraz fiyatların düşmesini
Maximum bende var ama 6'ya bölse klas olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksitle 5070TI mi beklesem, bunu mu alsam? :shy:

valla bilmiyorum hocam. ben ekstra bir sey yapmadim gercekten. musteri hizmetlerini arayip bir sorabilirsiniz.
alışveriş muhasebede olarak gözüktüğü için yansımamış gün içinde yansır dedi, yansımazsa bizlere ulaşın dedi müşteri temsilcisi kart şimdi 30.5k geldi :) msi 5070 ile benzer fiyata amd inşallah pişman etmez.

Bende yaptım bir çılgınlık şansıma maximum vardı 3 taksit aldım benim için o da biraz zorlayacak ama kart gerçekten çok güzel duruyor .

alışveriş muhasebede olarak gözüktüğü için yansımamış gün içinde yansır dedi, yansımazsa bizlere ulaşın dedi müşteri temsilcisi kart şimdi 30.5k geldi :) msi 5070 ile benzer fiyata amd inşallah pişman etmez.
5070 yerine bu kart kesinlikle pişman etmez .

Bende yaptım bir çılgınlık şansıma maximum vardı 3 taksit aldım benim için o da biraz zorlayacak ama kart gerçekten çok güzel duruyor .
beni de zorlayacak ödemesi garanti tek çekim 20.100tl kalan maksimumla 3 taksit yaptım :D
Allah ödeme kolaylığı versin bizlere.

5070 yerine bu kart kesinlikle pişman etmez .
Aslında NITRO+ daha çok isterdim ama nedense bu karta herkes daha çok yükseliyor.

1749849427367.webp

Maximumu olmayanlar.

Red Devil en iyi modellerden biridir RGB aydınlatması da harika alınır

Olmasi gereken guzel fiyat...

Red Devil en iyi modellerden biridir RGB aydınlatması da harika alınır
Bu modelde diğerlerine nazaran tek kırmızı renk olmaması rgb bağlantısı mevcut olması güzel bakalım nasıl duracak . aslında keşke kablo olmadan direk pci üzerinden renk değişimi olsaydı daha iyiydi ama olsun .

yansir diyorlarsa buyuk ihtimalle gun icinde hallolur hocam sizin isiniz. 20100tl garanti ustune maximum taksiti cok iyi yapmissiniz :). hayirli olsun, arizasiz,sikintisiz yillarca kullanin insallah.

Bu modelde diğerlerine nazaran tek kırmızı renk olmaması rgb bağlantısı mevcut olması güzel bakalım nasıl duracak . aslında keşke kablo olmadan direk pci üzerinden renk değişimi olsaydı daha iyiydi ama olsun .

kart ışıklandırması mükemmelmiş ben düz ışıksız sade sanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri