PowerColor Red Devil vs Sapphire Nitro+ (Rx6600xt)

Red devil üst modeli bu arada. Görünüşten bile anlaşılıyor soğutma anlamında daha iyi olduğu. Ne anlamda ikisinden de iyi anlayamadım

Arkadaşım kullanmakta Red Devil 6600XT Sıcak değerlerini istedim ama hatırladığım 2K BF5'te (Ultra) 73 derece gibi bir rakamdı. Yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum bu yüzden değeri söylemesini bekliyorum.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6600XT serisinde soğutma olarak Pulse=Nitro+ o yüzden Nitro+ çok üst seviye olmuyor. Pulseden tek önemli farkı tasarım ve RGB 😀
hocaam powercolor reddragon rx 570 kullandım power colorun sogutması bayaga kötu satıp kurtuldum hıc bulasma nıtro yu al gec

Sapphire Nitro+ al rahatına bak​

hocam yeni sistem gelmiş incehesapa kasayı mb511 yapıp alsam en fazla kaç derece olur bu ekran kartı

Hayır hellhound modeli rog strixle yakın soğutma performansı hatta daha iyi bir soğutmaya sahip
@KeReM 1963

@KeReM 1963 hellhound rx6700xt kullanıyor sorularınızı ona sorabilirsiniz
Fighter<hellhound<Red devil hem soğutma hem performans olarak. Ek olarak Red Devil bile soğutmada ROG modeli geçemez.

Teşekkürler

hocam yeni sistem gelmiş incehesapa kasayı mb511 yapıp alsam en fazla kaç derece olur bu ekran kartı
O ekran kartı biraz ısınabilir. Alt seviye bir model.

Fighter<hellhound<Red devil hem soğutma hem performans olarak. Ek olarak Red Devil bile soğutmada ROG modeli geçemez.

O ekran kartı biraz ısınabilir. Alt seviye bir model.
Kasanın hava akışı nasıldır sizce? MB511
Palit RTX3060 ekran kartım vardı %100 fan hızında 84 derecelere çıkıyordu iade ettim
Bunda öyle bir şey olur mu? 3600mhz cl18 özelleştirmesi yapıp alsam nasıl olur sizce?
Soğutması nitro+ ve Red Devil'e göre düşük ama sırf soğutması iyi diye 3600mhz yerine 3200mhz sistem alayım mı aynı fiyata geliyor
76-77 derece olsa bile kabulüm

Bu alt model. Red Devil bundan daha iyi soğutma olarak.
Hellhound, Asus ROG ile denk. Red Devil rakibi bile olamaz. RX 6600 XT serisinde bu durum değiştiyse bilemem ama 6700 XT için sonuçlar bu şekil.

@KeReM 1963 hellhound rx6700xt kullanıyor sorularınızı ona sorabilirsiniz
Doğrudur powercolor bizi daha büyük bir soğutma bloğu ile daha fazla para alarak kazıklıyor o.O2

1630591210968.png

Bunu da bırakmak istedim. :)

Ayrıca rx6700xt ile de rx6600xt aynı değil.

Kasanın hava akışı nasıldır sizce? MB511
Palit RTX3060 ekran kartım vardı %100 fan hızında 84 derecelere çıkıyordu iade ettim
Bunda öyle bir şey olur mu? 3600mhz cl18 özelleştirmesi yapıp alsam nasıl olur sizce?
Soğutması nitro+ ve Red Devil'e göre düşük ama sırf soğutması iyi diye 3600mhz yerine 3200mhz sistem alayım mı aynı fiyata geliyor
76-77 derece olsa bile kabulüm
RAM çipi iyiyse MHz farkını OC ile kapatırsın. Bence ekran kartına önem ver.

Hellhound, Asus ROG ile denk. Red Devil rakibi bile olamaz. RX 6600 XT serisinde bu durum değiştiyse bilemem ama 6700 XT için sonuçlar bu şekil.
6700XT hakkında bilgim yok ama 6600XT tarafında Red Devil bariz şekilde daha güçlü bir model.

Red Devil çift bioslu, performans ve normal ayarlı olarak. normal biosta kullanırsanız maks 68 derece ultrada. Performans modunu seçerseniz 74 dereceye kadar çıkıyor.

Yani kartın üstündeki düğme ile kısa yoldan OC yapıyorsunuz.

Red Devil çift bioslu, performans ve normal ayarlı olarak. normal biosta kullanırsanız maks 68 derece ultrada. Performans modunu seçerseniz 74 dereceye kadar çıkıyor.

Yani kartın üstündeki düğme ile kısa yoldan OC yapıyorsunuzç
Ben bu gün Red Devil kullanan arkadaşa gideceğim, bizzat test edip sıcaklık değerlerini belirteyim bari. :D

RAM çipi iyiyse MHz farkını OC ile kapatırsın. Bence ekran kartına önem ver.
Hocam hellhound modeli mi daha iyidir incehesaptaki model mi?
Red Devil alacaktım özelleştirmelerde +250tl ekliyordu
+988TL yapmışlar yattı o iş maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,767
Üyeler
187,238
Son üye
spassstic