Predunyam.com'dan Alışveriş Yapılır mı?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,627
Predünyam sitesi ben eskiden oradan mc pre alıyordum daha 2 ay öncede kasa acmistim btf4 cikmisti orgin hesap
Ama şu cok dikkatimi çekti gta 5 10 tl
Assend creed valhalla 35 tl fifa 2020 5 tl bunları bu kadar ucuz olma nedeni ne çoğu origin hesap gözüküyor

Predünyam sitesi ben eskiden oradan mc pre alıyordum daha 2 ay öncede kasa acmistim btf4 cikmisti orgin hesap
Ama şu cok dikkatimi çekti gta 5 10 TL
Assend creed valhalla 35 TL fifa 2020 5 TL bunları bu kadar ucuz olma nedeni ne çoğu origin hesap gözüküyor

Aynı hedabı 100 kisi kullanıyo

Ama şu cok dikkatimi çekti gta 5 10 TL
Assend creed valhalla 35 TL fifa 2020 5 TL bunları bu kadar ucuz olma nedeni ne çoğu origin hesap gözüküyor
bildiğim kadarıyla birden fazla kişiye aynı hesabı verebiliyordu bazı internet siteleri fakat emin değilim

benzer bi siteden forza almıştım benle beraber 35 kişi hesaba giriyodu
başkası girince seni oyundan atıyo falan bulaşma yani

Minecraft elmas pre aldıydım indirimden 2 tane 6 TL. 2' side sağlam hala. Ama epostalarını unuttum giremiyom.

Aynı hedabı 100 kisi kullanıyo
Peki bunun dez avantaji ne oluyor mesela fifa alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minecraft elmas pre aldıydım indirimden 2 tane 6 TL. 2' side sağlam hala. Ama epostalarını unuttum giremiyom.
Bende almisrim pc sifirlanmisti hesapin herşeyi gitmisti eposta adresim felan şuan başka siteden almisrim 3 4 ay önce ama hic kullanmiyorim pre craftrise sonoyuncu giriyom

Geri