Neler Yeni

Protein tozu, BCAA, L karnitin önerisi

şahin doğan

80+ Platinum
Düzenli bir diyet listesi ve spor ile 6 ay kadar bir sürede hedeflerime ulaşmak istiyorum. İlk hedefim kalıplı vücudumu koruyabildiğim kadar koruyup kilo vermek sonrasında sağlıklı kilo alarak bir tık büyümek.
Sığ et ve genel olarak et tüketmeyi sevmiyorum, tavuğa bayılırım ama her gün yemekte istemediğimden protein tozu takviyesi ile tamamlamak istiyorum. Yağ yakımı içinde BCAA ve L Karnitin tarzı yağ yakıcılar kullanmak istiyorum. BCAA ve L Karnitin hakkında neredeyse hiç bilgim yok, bu konuda tamamen size danışacağım. Protein tozu olarak kaliteli, FP bir şey arıyorum.
Boş yorum yapacaklar şimdiden uzak dursun.

Aquamen

80+ Bronze
6 aya hiç bir sonuca alamazsın sadece vücut şekillenir
bcaa her yediğin şeyden alıyorsun gereksiz
L Karnitin en gereksiz çünkü menşei çin yerli firmaların git limonlu su iç daha iyi

al creatin de yeter

eneskaya6

80+ Silver
Hardline, HIQ, Nutrend, Optiumum, Scitec bu markalardan proteiz ve creatıne alabilirsin onun dışında bcaa ve l karnitin bence gereksiz meyve sebze ye daha faydalı. günde 1 ölçek spordan hemen sonra at hocam spor yapmadığın günlerde de iç 1 ölçek yeterli

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
okr
Düzenli bir diyet listesi ve spor ile 6 ay kadar bir sürede hedeflerime ulaşmak istiyorum. İlk hedefim kalıplı vücudumu koruyabildiğim kadar koruyup kilo vermek sonrasında sağlıklı kilo alarak bir tık büyümek.
Sığ et ve genel olarak et tüketmeyi sevmiyorum, tavuğa bayılırım ama her gün yemekte istemediğimden protein tozu takviyesi ile tamamlamak istiyorum. Yağ yakımı içinde BCAA ve L Karnitin tarzı yağ yakıcılar kullanmak istiyorum. BCAA ve L Karnitin hakkında neredeyse hiç bilgim yok, bu konuda tamamen size danışacağım. Protein tozu olarak kaliteli, FP bir şey arıyorum.
Boş yorum yapacaklar şimdiden uzak dursun.
kreatin al geç düzgün beslenirsen temiz beslenirsen yağ yakarsın sonra da bi clean bulk patlatırsın on numara olursun. ve en önemlisi testosteron hormonunu yüksek tut.

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 aya hiç bir sonuca alamazsın sadece vücut şekillenir
bcaa her yediğin şeyden alıyorsun gereksiz
L Karnitin en gereksiz çünkü menşei çin yerli firmaların git limonlu su iç daha iyi

al creatin de yeter
Vücut yapım çok garip. 173 boy ile 85 kilo civarı olunca asla 85 kilo görünmeyen hatta tişört altında zayıf duran bir şeklim var. Kiloyu obezliğe doğru değilde spor yapmış gibi genişleyecek şekilde alıyorum. Ömrüm boyunca doğru düzgün spor yapıp ne şekilde vücudumu değiştirebileceğimi görmedim ama 6 ay bana fazla bile :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,461
Üyeler
165,185
Son üye
İsko53
Top Bottom