Hocam italatçi aldım bana bu fiyatlarda bilkom garantili gösterirmisiniz ben bulamadımBu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi arkadaşın varsa psn kardeşliği yapabilirsin oyunlar ve ps plus yarı fiyatına gelir
herhangi bir konsol alcaksan yedekte pc olmalıArkadaş 36 k ya ps5 +2 dualsense olarak aldım iyi mi? Gta 6 ve yeni çıkacak oyunlarda beni yarı yolda bırakır mı 4 k tv var
Katılıyorum. Aynı fiyatın biraz üstüne kasa toplayıp güzel bir oyun kolu alınarak PC'de çok daha keyif alınabilirdi diye düşünüyorum. Oyunlara para verme derdi de olmazdı.Keşke oyunları daha erişilebilir olsaydı da iyi yapmışsınız diyebilseydim.
Hayatımın hiçbir döneminde benim bile olmayan oyunların dijital kopyasına 3500 vermem o yüzden hiç konsol oyuncusu olamayacağım büyük ihtimalle.
Biraz bakınca bunu buldum belki 1 2 bin ucuza vardır iyice bakmak lazımHocam italatçi aldım bana bu fiyatlarda bilkom garantili gösterirmisiniz ben bulamadım
Hocam çift kol aldımBiraz bakınca bunu buldum belki 1 2 bin ucuza vardır iyice bakmak lazım
Pc varKatılıyorum. Aynı fiyatın biraz üstüne kasa toplayıp güzel bir oyun kolu alınarak PC'de çok daha keyif alınabilirdi diye düşünüyorum. Oyunlara para verme derdi de olmazdı.