Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Enes6934

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Arkadaş 36 k ya ps5 +2 dualsense olarak aldım iyi mi? Gta 6 ve yeni çıkacak oyunlarda beni yarı yolda bırakır mı 4 k tv var

Oyunlar aşırı fazla pahalı. En ufak bir oyun 3500 liradan başlıyor. Eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa fiyatların arttığı bir dönemde çokta pahalıya almışsın sayılmaz. GTA 6 ilk önce konsola çıkacak ama buna rağmen Playstation 5'de 60 FPS'den fazlasını vereceğini sanmıyorum. Öyle olursa da keyifli olmaz gibi geliyor.

PS 5 alarak iyi yapmışsın ama asıl sorun oyunların fiyatı değil, ülkede yasaklanması konuşuluyor. Steam, epic games, ps store gibi yerlerin.

Bu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi arkadaşın varsa psn kardeşliği yapabilirsin oyunlar ve ps plus yarı fiyatına gelir

Bu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi arkadaşın varsa psn kardeşliği yapabilirsin oyunlar ve ps plus yarı fiyatına gelir
Hocam italatçi aldım bana bu fiyatlarda bilkom garantili gösterirmisiniz ben bulamadım

aldıktan sonra sorduğun için ben çok alındım

Keşke oyunları daha erişilebilir olsaydı da iyi yapmışsınız diyebilseydim.

Hayatımın hiçbir döneminde benim bile olmayan oyunların dijital kopyasına 3500 vermem o yüzden hiç konsol oyuncusu olamayacağım büyük ihtimalle.

Arkadaş 36 k ya ps5 +2 dualsense olarak aldım iyi mi? Gta 6 ve yeni çıkacak oyunlarda beni yarı yolda bırakır mı 4 k tv var
herhangi bir konsol alcaksan yedekte pc olmalı

42 ye 2 kol sarj standı ile pro aldım 1.5 ay önce

Keşke oyunları daha erişilebilir olsaydı da iyi yapmışsınız diyebilseydim.

Hayatımın hiçbir döneminde benim bile olmayan oyunların dijital kopyasına 3500 vermem o yüzden hiç konsol oyuncusu olamayacağım büyük ihtimalle.
Katılıyorum. Aynı fiyatın biraz üstüne kasa toplayıp güzel bir oyun kolu alınarak PC'de çok daha keyif alınabilirdi diye düşünüyorum. Oyunlara para verme derdi de olmazdı.

ben de yarın mağazadan ps5 pro içinden 1 kol çııyor ben ekstra 2 tane istdim toplam 3 kol + şarj istasyonu istedim 61 bin nakit dedi 67 3 taksit 70 bin 6 taksit muhtemelen 6 taksite böldürücem fiyat artık burdan inmez gibi ithalatçı bu arada bilkomlar 100k ya çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlısı olsun bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,369
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri