Ps5 gamepad vs xbox 9. nesil

mSyde

80+
Reaksiyon skoru
48
Pcde kullanacağım, sizce hangisi daha iyi olur ekstra yazılım cart curtla uğraşmak istemiyorum pek fazla, bağlayıp oynama imkanı sunması yeterli.

DualSense çok daha iyi ve kaliteli bir Gamepad. DualSenseX adlı programla da DualSense'in PS 5'de ki özelliklerini kullanabiliyorsun.

Tek alternatifin xbox

xboxun kollarına bayılıyorum acıkcası. Benim tercihim xbox olur.

Bende dualsense seçerdim

Pcde kullanacağım, sizce hangisi daha iyi olur ekstra yazılım cart curtla uğraşmak istemiyorum pek fazla, bağlayıp oynama imkanı sunması yeterli.
Xbox Controller alırsan alman gerekenler.

4 adet pil alacaksın ve bu piller uzun süre idare etsin dersen de 2500mah alacaksın.
Sonra onları şarj etmek için şarj ünitesi alacaksın.
Son olarak da bluetooth aparatı alacaksın.

Dualsense alırsan alman gereken sadece Bluetooth aparatı olacak.
Onda da uzun mesafe de etkili olsun dersen de aparatın bluetooth 5.0 destekleyenini tercih etmelisin.

Her ikisini de kullanan biri olarak ; tercihini Dualsense'den yana vermeni öneririm.

Saygılar.

4 adet pil alacaksın ve bu piller uzun süre idare etsin dersen de 2500mah alacaksın.

Onda da uzun mesafe de etkili olsun dersen de aparatın bluetooth 5.0 destekleyenini tercih etmelisin.

Her ikisini de kullanan biri olarak ; tercihini Dualsense'den yana vermeni öneririm.

Saygılar.
Detaylı bilgi için teşekkürler, iyi bir bluetooth alıcının fiyatı nedir önerebileceğiniz ürün var mı

Saygılar.
benim abartma seviyesi

Xbox kolu alırsan öyle setli pil almana gerek yok, ben a101den alıyorum 4lü 6lı paket 4 ayda 1 tekrar alıyorum külfetli bir durum yok yani ortada.
Bluetooth olarak tp link ub400 veya ub500 alabilirsin
Xbox kolu pcye %100 uyumlu ekstra yazılım vs hiçbirşeye gerek yok ben çok memnunum ama dualsense de çok güzel imkanım olsa ikisinide alırdım

Xbox a gp şarjlı pil kiti alırsın olur biter. Hem pil uzun ömürlü oluyor, hem de pil ömrünü tamamlayınca istediğin gibi çıkar değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,732
Üyeler
184,973
Son üye
Eray01982
Geri