Pubg mobile ömrü bittimi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
SELAMÜN ALEYKÜM
Uzun bir aradan sonra bir el attım ve ne göriyim bütn ama bütün gerkes bot gerçek oyuncu hiç rastlamadım.pubg mobile rafa ayırma vakti geldimi sizce.

arada sirada emulator uzerinden arkadaslarla giriyoruz as liginde bota denk gelmedik ama normal pubg kadar eglenceli degil

Hesabı kas botlar gider illaki bi kitlesi oynayanı var olacak en kötü oyunun bile ama ömür olarak çoktan bitti yani eski kitlesinin 10da biri kadar yok artık koronaylan beraber oda bitti diyebiliriz ondan önce çok popülerdi okadar tutan tek mobil oyun

Emülatörden oynuyorum ve evet eskiye nazaran çok düştü ben eskiden arkadaşlarımla girdim mi baya düşmanların üstüne sürer vururduk şuan erkek kardeşim (6 yaşında) telefonda onla oynarken wow modları yada mobilden girersem metro royale oynuyoruz o eğleniyor bende onunla zaman geçiriyorum iyi oluyor.

şuan tek başıma Ultimate royale giriyorum ama rank kasmalık değil eğlencesine rank falanda kasmıyorum en azından bot olmayan ve gerçek kişiler oluyor karşı rakip + oynamamın en büyük sebebi ultra hd 120 fps yoksa akıcı da oyunun tadı yok

Hesabı kas botlar gider illaki bi kitlesi oynayanı var olacak en kötü oyunun bile ama ömür olarak çoktan bitti yani eski kitlesinin 10da biri kadar yok artık koronaylan beraber oda bitti diyebiliriz ondan önce çok popülerdi okadar tutan tek mobil oyun
Hocam as olan adamla bile girswk bot geliyor ilka as otoritesi,uzmanı vs. Olmak lazım onada kasana ladar oyundan sıkılırım zaten.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada sirada emulator uzerinden arkadaslarla giriyoruz as liginde bota denk gelmedik ama normal pubg kadar eglenceli degil
Emülatör pc de bot varmı peki mobile deki gibi.

2020de bıraktım oyunu ilk zamanlarında steam pubgnin basitleştirilmiş haliydi sonra fortniteden çok daha berbat hale geldi oyun aşırı zevksiz

Karakin ve Miamar'da 1 saat maç beklediğimi hayırlıyorum geçen yıl. 2 ay önce hesabımı 1000 liradan sattım bende. Oynayan sayısı her ay azalıyor

Karakin ve Miamar'da 1 saat maç beklediğimi hayırlıyorum geçen yıl. 2 ay önce hesabımı 1000 liradan sattım bende. Oynayan sayısı her ay azalıyor
Hocam ben hala kuzenle arada giriyorum eğer otomatik eşleme yok derseniz hala 1 saat bekletiyor nerede ise

mobile bence öldü o yüzden ama ben arkadaşlarla steam pubg oynarım genelde

Oyun oynayacak hiç arkadaşım yok oyun da oynamayı hiç sevmiyorum zaten çok nadir ara sıra oyun oynuyorum oda mobil zaten pc neredeyse hiç oynamıyorum bi pubg mobile zevk veriyordu oda bitti demek hee... 🥲

SELAMÜN ALEYKÜM
Uzun bir aradan sonra bir el attım ve ne göriyim bütn ama bütün gerkes bot gerçek oyuncu hiç rastlamadım.pubg mobile rafa ayırma vakti geldimi sizce.
ŞAhsen biteli çok oldu önceden S3 Neo ile 5 FPS oynardım telefon alev alev olurdu ama sarardı en son 3 yıl önce heves vardı yakın zamanda indirdim zevki yok ya

Hocam as olan adamla bile girswk bot geliyor ilka as otoritesi,uzmanı vs. Olmak lazım onada kasana ladar oyundan sıkılırım zaten.😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emülatör pc de bot varmı peki mobile deki gibi.
dedigim gibi emulatorde bot gelmiyor mobilden girildiginde durum nasil bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri