PUMA DA %50 indirim 🔥🔥🔥🔥🔥

Asya falan değil, direkt Türkiye'de üretiliyor bunlar ve orijinal ürünler ama kaliteleri acayip kötü tek olay bu.

Adidas da aynı merak etme, git HB, amazon, trendyol daki resmi satıcılardan 1,5-2K ya adidas al da görelim kaliteli mi değil mi.

Boyner den aldığın 5-6-7K lık adidaslar ile diğer yerel satıcılardaki (satıcı adidas bile olsa) adidaslar bir değil.
Nereden alıcaz peki kendi sitesinden mi yoksa?

Asya falan değil, direkt Türkiye'de üretiliyor bunlar ve orijinal ürünler ama kaliteleri acayip kötü tek olay bu.

Adidas da aynı merak etme, git HB, amazon, trendyol daki resmi satıcılardan 1,5-2K ya adidas al da görelim kaliteli mi değil mi.

Boyner den aldığın 5-6-7K lık adidaslar ile diğer yerel satıcılardaki (satıcı adidas bile olsa) adidaslar bir değil.
asya falan değil direkt türkiye mi :D türkiye üçüncü kalite asya ülkelerine dahil değil mi sence :D

adidas duramo sl aldım 2021 yılında 1200 küsür liraya adidasın kendi sitesinden hala taş gibi kullanıyorum zerre deformesi yırtığı kırığı bir şeyi yok

adidas strutter aldim o da taş gibi

bundan 15 yıl önce almış olduğum kırmızı renkli bir chiacho bulls tşörtüm vardı adidas. inanır mısınız bugün halen aynı kalitesinden renginden gram solma olmadan duruyor. en son 5 yıl önce türkiyede üretilmiş bir adidas tşört aldım. yine kırmızı ikinci yıkamada rengi attı diyeceklerim bu kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

puma nike adidas türkiye üretimse almayın kısaca etikete bakın ona göre alın

2 3 senedir bu sneakerlari kullanıyorum toplam ömrü hergun kullanımda 5 6 ay gibi Max ondan sonra artık içi parçalanmaya başlıyor tabanligi eriyor

asya falan değil direkt türkiye mi :D türkiye üçüncü kalite asya ülkelerine dahil değil mi sence :D

adidas duramo sl aldım 2021 yılında 1200 küsür liraya adidasın kendi sitesinden hala taş gibi kullanıyorum zerre deformesi yırtığı kırığı bir şeyi yok

adidas strutter aldim o da taş gibi
Arkadaşım ''sana asyada üretilen üçüncü kalitede ürünü satıyorlar'' diyorsun. Bak ''asyada üretilen'' diyorsun, ben de diyorum ki hayır ''asya da değil Türkiye'de üretiliyor ve kaliteleri berbat''

Sen şimdi bu cümleyi alıp yok Türkiye'de üçüncü kalite asya ülkelerine dahil değilmi bla bla bla

Bana ne? yani ben sana Türkiye hangi kategoride üretim yapıyor mu dedim? Türkiye'de üretiliyor ve kaliteleri kötü diyorum bitti, ne anlarsan anla artık gerisini. Üstelik öyle yeni de değil 20 yılı aşkındır bu ülkede üretiliyor...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-20 145737.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-20 145737.webp
    97.7 KB · Hit: 16
çünkü sana asyada üretilen üçüncü kalite ürünü satıyorlar eskiden doğrudan amerikada satılan birinci kalite ürünler geliyodu türkiyeye artık o yok ayrıca nike'ın türkiyede bir tane bile gerçek ürünü yok satıyorum var diyenler çakmasını veya 5 yıllık elde kalma ürünleri satıyordur resmi mağazalar hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bu yüzden full adidas alıyorum adidas ayakkabı ve spor ürünleri tarafında apple ve samsung kıyasında samsung gibi hem fiyatları türkiyede uygun hem de kaliteli gerçek ürün satıyorlar ama yalan yok nike'ın çantalarını çok beğeniyordum özellikle nike brasilia 9.5 30L arıyorum bulamıyorum yurtdışına çıkarsam ilk yapacağım türkiyede alamadığım nike ürünlerini almak olacak
dayım norvecten adidas galaxy 7 modelini hediye olarak getirdi,ürün pahalı degil ama kaliteli degil sağından solunca acıldı kısa süre icinde bir cok da sikayeti var üst düzey premium ürünleri mi almak gerekiyor bilemiyorum bi ayakkabıyada 4-5k vermek istemiyorum nike bana daha kaliteli geliyor.
burdan bakmaya puanları yorumları incelemeye calısıyorum ne yapacagımı sasırdım temiz bi ayakkabı alıp senelerce kullanmak istiyorum ama nerde...

dayım norvecten adidas galaxy 7 modelini hediye olarak getirdi,ürün pahalı degil ama kaliteli degil sağından solunca acıldı kısa süre icinde bir cok da sikayeti var üst düzey premium ürünleri mi almak gerekiyor bilemiyorum bi ayakkabıyada 4-5k vermek istemiyorum nike bana daha kaliteli geliyor.
burdan bakmaya puanları yorumları incelemeye calısıyorum ne yapacagımı sasırdım temiz bi ayakkabı alıp senelerce kullanmak istiyorum ama nerde...
kullanım şekliyle de alakalı benim yıllarca kullandıgım ayakkabıyı bir başkası 4-5 ayda eskitiyor ona ben de şaşırıyorum

Screenshot_7.webp

mesela attığın sitede bir adidasa tıkladım adamlar ortadan ikiye kesmiş üst kumaşı tutan ipler gözüküyor buna rağmen sen kumaşı aşındırıyorsan sökülme meydana geliyorsa yırtılma meydana geliyorsa bu doğrudan kullancıının yanlış kullanımıdır ayakkabıyla bi alakası olamaz bu ipleri hayatta ayağınla kopartamazsın yerinden

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,670
Üyeler
194,529
Son üye
BraveHearth
Geri