crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,616
Bunu indir, bi' çiplerine bakalım ona göre bir şeyler yapalım.B450m S2h o programın da linkini atar mısınız virüslü bir yerden indirmiyim şimdi.
Bunu indir, bi' çiplerine bakalım ona göre bir şeyler yapalım.B450m S2h o programın da linkini atar mısınız virüslü bir yerden indirmiyim şimdi.
Haydaaaa, harbiden Samsung B-die çip var laAlıntıyı görüntüle
Samsung B-Die galiba yani ben öyle anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@crazyreign
Bu CL değerlerini nereden ayarlayacam?Haydaaaa, harbiden Samsung B-die çip var la. Halay çekme faslını sana bırakıyorum, voltajı 1.45 V yap, frekans 3600 MHz'de kalsın. İlk olarak gecikmeyi 16-18-18-19-36 dene. @RevDeisDou olsa gecikmeyi daha düşük başlatırdı ama ben garanti oyuncuyum
. Onda da aynı anakart vardı, istersen ondan yardım alabilirsin. Bu arada Gear Down'u kapatmayı unutma, gecikmeler tam olarak oturmayabiliyor.
M.I.T. sekmesi altında Advanced Memory Settings ayarı var, orada altta Standart Timing Control var, onu sırasıyla 16-18-18-19-36 yap. Sonra da AIDA64'ten stres testi aç, veya Memtest86 ile test et (bu en az 1-2 saat sürüyor haberin olsun). Stabilse sorun yok. Voltajı 1.45 V yapmayı unutma, baktın o voltajda stabil sonrasında azaltırsın isteğe bağlı olarak.Bu CL değerlerini nereden ayarlayacam?
bir bellek denetleyicisinin bir bellek modülüne, belirli bir bellek sütununa erişmesini söylediği an ile verilen dizi konumundan gelen verilerin modülün çıkış pinlerinde mevcut olduğu an arasındaki gecikme süresidir.cl Gecikme süresi ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlıdır.Bu CL ne işe yarıyor ben pek bir fark algılayamadım CL 16 ile arasında.
Yüksek frekanslı belleklerde Cl değer yüksektir bu yüzden çok yüksek frekanslı bellekleri düşük frekansta çalıştırırken CL değerini de overclock ile düşürebilirsiniz.bir bellek denetleyicisinin bir bellek modülüne, belirli bir bellek sütununa erişmesini söylediği an ile verilen dizi konumundan gelen verilerin modülün çıkış pinlerinde mevcut olduğu an arasındaki gecikme süresidir.cl Gecikme süresi ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlıdır.
Yaptım şu an fanlar çalışıyor ama görüntü yokM.I.T. sekmesi altında Advanced Memory Settings ayarı var, orada altta Standart Timing Control var, onu sırasıyla 16-18-18-19-36 yap. Sonra da AIDA64'ten stres testi aç, veya Memtest86 ile test et (bu en az 1-2 saat sürüyor haberin olsun). Stabilse sorun yok. Voltajı 1.45 V yapmayı unutma, baktın o voltajda stabil sonrasında azaltırsın isteğe bağlı olarak.
O zaman gecikmeyi 17-18-18-19-36 dene. Onun altındaki tRC kaç onu da söyler misin?Yaptım şu an fanlar çalışıyor ama görüntü yok
Şimdi 17-18-18-19-36 yapıca CL16 mı oluyor?O zaman gecikmeyi 17-18-18-19-36 dene. Onun altındaki tRC kaç onu da söyler misin?
Yok, CL17 oluyor.Şimdi 17-18-18-19-36 yapıca CL16 mı oluyor?
O en son, o otomatik kalsın.tRC otomatikte
Ne yapayım?
@crazyreign