RAM cl değeri öğrenme

Gear Down ayarını bulamadım.
Sen söyledin ya unutma diye beynim inadına unuttu voltaj ayarlamayı :):)
Bios pilini çıkartıp taktım şimdi tekrar yapıcam.

Sistemin açılmasını ne kadar beklemem gerekiyor? @crazyreign

Son düzenleme:
Sistemin açılmasını ne kadar beklemem gerekiyor? @crazyreign
Açılmıyorsa boşuna bekleme, BIOS pilini sök veya CLR_CMOS pinlerine anahtar, tornavida tarzı bir şeyle 3-4 saniye değdir.

Açılmıyorsa boşuna bekleme, BIOS pilini sök veya CLR_CMOS pinlerine anahtar, tornavida tarzı bir şeyle 3-4 saniye değdir.
Bios pilini söktüm iki kere o pinlerin yerini bilmiyorum bios pili ekran kartının altında kalıyopr bu yüzden kartı da söküp takmam gerekiyor pinlerin yerini söyle de öyle yapayım bir de pinlere bilgisayar açılmaya çalışırken mi dokuniyim yoksa kapatıp öyle mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign hocam bakar mısınız bu değerler olmuyor galiba.

@RevDeisDou siz bakar mısınız?
@Beyfendiiii6 Overclockdan anlar mısın?

Son düzenleme:
Bios pilini söktüm iki kere o pinlerin yerini bilmiyorum bios pili ekran kartının altında kalıyopr bu yüzden kartı da söküp takmam gerekiyor pinlerin yerini söyle de öyle yapayım bir de pinlere bilgisayar açılmaya çalışırken mi dokuniyim yoksa kapatıp öyle mi?

Hayır anlamıyorum

Ya güzel kardeşim ekran kartını çıkartacağına Allah rızası için o pinlerin yerini bulsana. Anakartın aşağı taraflarında. Şu an mobildeyim, sen kafana göre denemeler yapabilirsin.

Geri