Razer Deathadder V3 PRO 3392tl amazon

14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
bu arada bn bunun kablolu versiyonunu da kullandım. ağırlık olarak dağlar kadar fark var. şuan kabloluyu elime alsam ha portakal ha o.
Kablolusu daha hafif yalnız reis o nasıl oluyor

Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon
bende 1 senedir kullanıyorum hergün mühendisindsen idari personeline kadar sövüyorum napalım şimdi birbirimzemi vuralım kanka

alınır en güçlü optik de bunda

Bunun optik 3950 ile aynı, Razer ile anlaşmadan dolayı kimse kullanmıyordu. Anlaşma bitince 3950 piyasaya çıktı diyorlardı diye bir yorum gördüm. Razer kendi isim değiştirmiş sadece.

Son düzenleme:
Bunun optik 3950 ile aynı, Razer ile anlaşmadan dolayı kimse kullanmıyordu. Anlaşma bitince 3950 piyasaya çıktı diyorlardı bir yorum gördüm. Razer kendi isim değiştirmiş sadece.
evet bende öyle biliyorum. bir tane arkadaş çindeki ucuz paw sensörler razerın sensörüne benzemez diyordu :ROFLMAO:

8mhz hızlı olanı olsa direk alacamda şuan 1kmhz mouse var zaten geçmek mantıksız geliyor

8 aydır kullanıyorum mouse ile alakalı bir şikayetim olmadı benim

Bunun optik 3950 ile aynı, Razer ile anlaşmadan dolayı kimse kullanmıyordu. Anlaşma bitince 3950 piyasaya çıktı diyorlardı diye bir yorum gördüm. Razer kendi isim değiştirmiş sadece.
Razer öyle bir şey yapacağını sanmam sanmıyorum da

Razer öyle bir şey yapacağını sanmam sanmıyorum da
IMG_3344.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54