Turuncu diyen var mavi diyen var yeşil diyen varsu yemişiliyle aşşırı açık mavi arasında
Troll bir konu olmadığını biliyorsun değilmiAlıntıyı görüntüle
Bunu ne görüyorsunuz ben yeşil
Geçmiş olsun ağam bir doktora görün o zaman. Burada doktor olduğunu sanmıyorum da.Turuncu diyen var mavi diyen var yeşil diyen var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Troll bir konu olmadığını biliyorsun değilmi
Ya köyde dağın başındayım doktoramı gideyim doktora gitmek bizimde aklımıza gelebilir bizde insanız. Doktora gidebilsem neden konu açayım sizceGeçmiş olsun ağam bir doktora görün o zaman. Burada doktor olduğunu sanmıyorum da.
.Hocam böyle tartışmalı fotoğraflarla ne yapmaya çalışıyorsunuz? Arkadaş renk körü olup olmadığını çözmeye çalışıyor, dalga geçiyorsunuz adeta.
şaka mısın ?Hocam böyle tartışmalı fotoğraflarla ne yapmaya çalışıyorsunuz? Arkadaş renk körü olup olmadığını çözmeye çalışıyor, dalga geçiyorsunuz adeta.
mor buAlıntıyı görüntüle
Bunu ne görüyorsunuz ben yeşil
cidden google a mor yazınca bu çıkıyorDalga geçiyor kendince
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google a mor yazıp görseli atıyor ama bu yeşil diyor
o kılıfın fotosunu atsana bi knkEvet Renk Körümüyüm şüphelenmeye başladım az önce teyzemin telefon kılıfına ne güzel gri dedim ne grisi yeşil dedi 10 kişiye sordum hepsi yeşil dedi fakat nardo grisi gibi bir yeşil fakat ben hala gri görüyorum. Bazende hoca tahtaya yazı yazarken siyahı kırmızı,kırmızıyı siyah görüyorum
koyu yeşil bu ama ışıkta turkuaz oluyorAtmıştım zati