deniz61ts
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
hangisini aldın hocam?black equlizer nasıl hocam? ben eski monitörümde cs2 de molotof arkasını falan göremezdim bu monitörde nasıl
hangisini aldın hocam?black equlizer nasıl hocam? ben eski monitörümde cs2 de molotof arkasını falan göremezdim bu monitörde nasıl
qng aldım hocamhangisini aldın hocam?
memnun musun herhangi bı sorunu var mı bazı kullanıcalardan cw şikayetleri vardı?qng aldım hocam
kusura bakmayın geç gördüm. hiçbir problemi yok çok memnunummemnun musun herhangi bı sorunu var mı bazı kullanıcalardan cw şikayetleri vardı?
cw şikayeti nedir hocam bende bu qng modeli almak istiyorum damemnun musun herhangi bı sorunu var mı bazı kullanıcalardan cw şikayetleri vardı?
önerir misiniz? hocam 17k ya alınır mı sizce? birde tam 360 fps almayabilirim 250 fps felan düştüğünde acaba sorun cıkıyor mu dalgalanma felan?kusura bakmayın geç gördüm. hiçbir problemi yok çok memnunum
ben de almıyorum 380 fps. ama makina almaya değer qng modeli 20 nin üstünde ama qns modeli 17 onu da alabilirsincw şikayeti nedir hocam bende bu qng modeli almak istiyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerir misiniz? hocam 17k ya alınır mı sizce? birde tam 360 fps almayabilirim 250 fps felan düştüğünde acaba sorun cıkıyor mu dalgalanma felan?
qng vatanda 17k hocam onu alıcam ayın başında, renkleri felan iyi mi? nerden aldınuzben de almıyorum 380 fps. ama makina almaya değer qng modeli 20 nin üstünde ama qns modeli 17 onu da alabilirsin
renkleri iyi hocam ben fps modunda kullanıyorum biraz soluk ama diğer modlarda iyi tabi. ben soluk tercih ediyorum. gaming gen.qng vatanda 17k hocam onu alıcam ayın başında, renkleri felan iyi mi? nerden aldınuz
ölü piksel cıktı mı hocam ordan 4 monitör aldım 4ü de ölü pikselliydirenkleri iyi hocam ben fps modunda kullanıyorum biraz soluk ama diğer modlarda iyi tabi. ben soluk tercih ediyorum. gaming gen.
QNG'yi soran arkadaşla epey konuştuk, buradan sonrası onun kişisel tercihlerine kalıyor.
yok hocamölü piksel cıktı mı hocam ordan 4 monitör aldım 4ü de ölü pikselliydi