Merhaba arkadaşlar Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs ASUS ROG XG32UCWMG) https://www.rtings.com/monitor/tool...vs-asus-rog-strix-oled-xg32ucwmg/88031/100486

o kadar detaylı bakmadım ama 240hz olan model daha iyi gibi veya aynı puanları almışlar hangisinin fiyatı daha uygunsa ve yaptığınız iş için veya oynadığınız oyunlar için daha iyiyse onu alınMerhaba arkadaşlar Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs ASUS ROG XG32UCWMG) https://www.rtings.com/monitor/tool...vs-asus-rog-strix-oled-xg32ucwmg/88031/100486
 şuanda bir monitör alsanız QD-OLED mi alırdınız WOLED mi ?
 şuanda bir monitör alsanız QD-OLED mi alırdınız WOLED mi ?Xg32ucwmg alırdım hocam.Merhaba arkadaşlar Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs ASUS ROG XG32UCWMG) https://www.rtings.com/monitor/tool...vs-asus-rog-strix-oled-xg32ucwmg/88031/100486
Peki renk gamutu kaybı çok yaşarmıyım acaba? Şuanda monitör yok bende 4-5 aydır sürekli piyasaya çıkmasını bekledim XG32UCWMG nin hala çıkmıyorya 3 aydır TR ye gelmiyor. Siz QD-OLED de kullandınız acaba qd oled yine alsam nasıl olur acaba şuanda odamdaki ışık kontrolünü sağladım hiçbir ışık kaynağı yok yani gündüzde morlaşma olmaz sizce ne yapmalıyım ?Xg32ucwmg alırdım hocam.
Glossy woled mükemmel bir şey...
Morlasma olmuyor ama mat oled bence oledin canliligini engelliyor.Peki renk gamutu kaybı çok yaşarmıyım acaba? Şuanda monitör yok bende 4-5 aydır sürekli piyasaya çıkmasını bekledim XG32UCWMG nin hala çıkmayorya 3 aydır TR ye gelmiyor. Siz QD-OLED de kullandınız acaba qd oled yine alsam nasıl olur acaba şuanda odamdaki ışık kontrolünü sağladım hiçbir ışık kaynağı yok yani gündüzde morlaşma olmaz sizce ne yapmalıyım ?
Mat olduğundan mı hissetmediniz acaba yoksa parlak QD-OLED olsaydı fark olucakmıydı xg27aqdmg ile yani parlak WOLED ile ?Morlasma olmuyor ama mat oled bence oledin canliligini engelliyor.
Renk gamotu farkı pek hissetmedim.
Olabilirdi hocam. Parlak qd kullanmadim. Bu sebeple bir yorumum yok o konuda.Mat olduğundan mı hissetmediniz acaba yoksa parlak QD-OLED olsaydı fark olucakmıydı xg27aqdmg ile yani parlak WOLED ile ?
Peki hocam teşekkür ederim yardımlarınız içinOlabilirdi hocam. Parlak qd kullanmadim. Bu sebeple bir yorumum yok o konuda.

Önemli değil hocam benimde hayalim o Asus monitör. Ama şuan bütçem el vermiyor. Honor magic pad 2 oled aldım geçen. Onus satmadan zor birazPeki hocam teşekkür ederim yardımlarınız için
 .
.Glossy woled yansıması rahatsiz etmiyor. Bir saatten sonra alışıyorsun. Ama daha önce mat woled monitörüm deneyen arkadaşım ben parlak woled alınca bakmaya geldi ve dönüp sadece şunu dedi.Xg32ucwmg nin yansıma problemi var. Glossy qd oled bile rahatsız ederken glossy Woled çok kötü gözüküyor. Sırf bu yüzden ışık koşullarına dikkat etmek gerekecek gibi.
Xg32ucwmg yi pc monitors inceledi glossy qd oled i tercih ederdim diyor.
Yansıma probleminden de bahsediyor videoda. Glossy QD oled ile kıyaslıyor.
Şubattan beri Glossy qd oled kullanıyorum yansıması bana biraz fazla geliyor. Bu yüzden perdeyi çekmek zorunda kalıyorum. Glossy woled belirgin şekilde daha kötü.Önemli değil hocam benimde hayalim o Asus monitör. Ama şuan bütçem el vermiyor. Honor magic pad 2 oled aldım geçen. Onus satmadan zor biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Glossy woled yansıması rahatsiz etmiyor. Bir saatten sonra alışıyorsun. Ama daha önce mat woled monitörüm deneyen arkadaşım ben parlak woled alınca bakmaya geldi ve dönüp sadece şunu dedi.
Bu kaç lira? Beni masrafa sokma!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonra Samsung alınca da gelmişti. Ve diğeri daha iyiydi olm dedi sjsjsksksksks.
Hocam benimde hep perdeler çekili artık odamda ışık sorunu yokta eski nesil gen 3 panel kullanıyor işte o düşündürdü ama yinede WOLEDler daha az yanıyor QD-OLEDlere göre o yüzden sorun olmaz bence ama tabi yine kararsızım QD-OLED glossy mi WOLED glossy mi diye.Xg32ucwmg nin yansıma problemi var. Glossy qd oled bile rahatsız ederken glossy Woled çok kötü gözüküyor. Sırf bu yüzden ışık koşullarına dikkat etmek gerekecek gibi.
Xg32ucwmg yi pc monitors inceledi glossy qd oled i tercih ederdim diyor.
Yansıma probleminden de bahsediyor videoda. Glossy QD oled ile kıyaslıyor.
Ayrıca xg32ucwmg de eski nesil gen 3 panel kullanılıyor. Bu yüzden yeni iyileştirmelerden faydalanamıyor.