Rtx 5070 mfg açılmıyor

Reaksiyon skoru
0
arkdaşlar geçen hafta rx7800 den rtx 5070 e geçtim kartım msi vanguard 5070 oyunlarda dlss'i aktif ediyorum ancak sadece amd kare oluşturma seçeneği aktif oluyor denediğim oyunlar AW2 CP2077 SM MILES MORALES

arkdaşlar geçen hafta rx7800 den rtx 5070 e geçtim kartım msi vanguard 5070 oyunlarda dlss'i aktif ediyorum ancak sadece amd kare oluşturma seçeneği aktif oluyor denediğim oyunlar AW2 CP2077 SM MILES MORALES
Oyun ayarlarını default yap kapat, çık. Sonra oyunu tekrar aç.

Oyun ayarlarını default yap kapat, çık. Sonra oyunu tekrar aç.
hemen deniyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine olmadı yardımın için çok teşekkür ederim yine de.

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
hemen deniyorum teşekkürler

yine olmadı yardımın için çok teşekkür ederim yine de.

Alıntıyı görüntüle
Amd Fsr 3.1 kare oluşturma yazan yeri değiştirmeyi denediniz mi?
Oyun kopyaysa güncellemeleri kurulu mu?
Değilse buradan kurabilirsin.

Windows 10 kullanıyorsan gelişmiş görüntü ayarlarından gpu hızlandırmayı açman lazım.

Evet, GeForce Frame Generation özelliğini kullanabilmek için Windows'ta bir ayarı açman şarttır.

İzlemen gereken adımlar:

1. Ayarlar > Sistem > Monitör > Grafik yoluna git.
  2. Varsayılan grafik ayarlarını değiştir seçeneğine tıkla.
  3. Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması (Hardware-accelerated GPU scheduling) ayarını Açık konuma getir.
  4. Değişikliğin aktif olması için bilgisayarını yeniden başlat.

Bu ayar kapalıyken oyun içi menülerde Frame Generation seçeneği ya hiç görünmez ya da tıklanamaz (gri) durumda kalır. Ayrıca bu özelliğin sadece RTX 40 ve 50 serisi kartlarda resmi olarak desteklendiğini unutma.

Yapay zekadan..

Amd Fsr 3.1 kare oluşturma yazan yeri değiştirmeyi denediniz mi?
Oyun kopyaysa güncellemeleri kurulu mu?
Değilse buradan kurabilirsin.
Oyun orijinal epic games tekrar deneyim

Evet, GeForce Frame Generation özelliğini kullanabilmek için Windows'ta bir ayarı açman şarttır.

İzlemen gereken adımlar:

3. Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması (Hardware-accelerated GPU scheduling) ayarını Açık konuma getir.

Bu ayar kapalıyken oyun içi menülerde Frame Generation seçeneği ya hiç görünmez ya da tıklanamaz (gri) durumda kalır. Ayrıca bu özelliğin sadece RTX 40 ve 50 serisi kartlarda resmi olarak desteklendiğini unutma.

Yapay zekadan..
Win11den çevirdim kafayı yedirtti bana ya çok sağolun tekrar deniyorum ayarları

Windows 10 kullanıyorsan gelişmiş görüntü ayarlarından gpu hızlandırmayı açman lazım.
Çok teşekkür ederim deniyorum hemen win 11 den win 10 geçtim bu yüzden

İzlemen gereken adımlar:

Yapay zekadan..
Hocam dlss kare oluşturma geldi ancak yine mfg çoklu kare oluşturma seçeneği yok

Son düzenleme:
Çözüldü ayarları yaptım sürücüyü tekrar yükledim 4K ultra ayar mfg 2x 130-150 fps çok sağolun destekleriniz için

Çözüldü ayarları yaptım sürücüyü tekrar yükledim 4K ultra ayar mfg 2x 130-150 fps çok sağolun destekleriniz için
mfg denilen şey kare oluşturmadaki 2x ten sonra gelen 4x olan ayar

Geri