RX 580 kapışması

ThExtrem

80+
Reaksiyon skoru
61
arkadaşlar sistem toplamak istiyorum fakat ekran kartları arasında kararsız kaldım benim anakartım microATX aşağıda verdiğim ekran kartlarını beğendim fakat her ikisinde de yorumları okudupumda microATX anakartta sıkıntı oluşturabilir diyorlar sizce sıkıntı olur mu yoksa benim anakarta takılabilir mi bunlar..( bu arada gönlüm her ne kadar GİGABYTE'den yana olsa da eğer asus daha iyiyse asusu alıcam mecbur)
ekran kartı.webp
ekran kartı 2.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ben bu bilgisayarlar da fortnite , apex , lol , zula oynayacam benim için bu oyunlarda 80-90 fps olsun yeter

pardon bilgisayarlar yazmışım bilgisayar olacak o yazı

İkisinin arasında çok fark olmayacaktır. Bence ucuz olanı alın.

merak edenler için anakart modelim : GİGABYTE B 450 M DS3-H

Merhaba alacağını sen kafanda belirlersin fakatbenim tavsiyem msi olur msi olmazsa arkadaşlar tavsiye verir msi kadar kaliteli bir marka yok benim tecrübelerim ve görüşlerimce , ben gigbayte rx 570 kulllandım güncel driveri ile çalışmıyordu herzaman beta 2019 versiyonu ile çalışıyordu bu seni etkilemesin gigabyte ben bu sorunu yaşadım yaşayalı bir daha gigbyte kullanmadım senin alacağında varmıdır orasını bilmem.

arkadaşlar ben bu ekran kartlarını anakarta taksam sıkıntı olur mu sizin ekran kartlarınız hangi ebatlarda bi atsanız

peki asus nasıl kardeşim

zaten yorumlarda çoğu kişi ikisinide övmüş ne yapmalıyım bi arkadaşım bana sapphire önerdi güzel mi sapphire

peki @GrandSirr senin önerdiğin ekran kartında apex oynanır mı yüksek ayarlarda ve fps değerleri kaç olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri