allaah yandık o zamanBu kısa olandı ama Daha uzunu gelicek daha
allaah yandık o zamanBu kısa olandı ama Daha uzunu gelicek daha
Ama kısa da olabilir. Çok yakın bir tarihde çok başaralı bir rehber yapmayı planlıyorum.allaah yandık o zaman
Bi de çok kısa yapabilirsen yap lütfen okunacak olsun yeterAma kısa da olabilir. Çok yakın bir tarihde çok başaralı bir rehber yapmayı planlıyorum.
O zamanda içerik nolucak?Bi de çok kısa yapabilirsen yap lütfen okunacak olsun yeter
mHz ve CL değerleri olabilir mesela veya overclockO zamanda içerik nolucak?
Aklıma bir şey geldi ama Laptop' a format atmam lazım dediğiniz şeyden dolayı aklıma gelen şeyi yapmam için.mHz ve CL değerleri olabilir mesela veya overclock
Valla ben en kolay yoldan atıyorum ctrl alt delete yapyıorum sağ altta kapatma ayarlarına tıklıyorum ondan l-shifte basılı tutup yeniden başlata basınca format atabiliyorsun. (windows10 için)Aklıma bir şey geldi ama Laptop' a format atmam lazım dediğiniz şeyden dolayı aklıma gelen şeyi yapmam için.
anthlon işlemcilerle yapmıştı abdullah hocamız.İşlemci A320 ile rüya, ama Ram yapılabilir
Bu arada cevapladığın yourma istinaden 3200 MHz üstü yok A320 çipsette.anthlon işlemcilerle yapmıştı abdullah hocamız.
27 Temmuz 23 Kasım.Bu arada cevapladığın yourma istinaden 3200 MHz üstü yok A320 çipsette.
E napıyım?27 Temmuz 23 Kasım.
Bir şey yapmaE napıyım?
Ryzen 7 2700x'e overclock yapılırsa ne gibi yaraları olur ve neyine yapılabilir?E napıyım?