Android S23 Fe'den S24 Fe'ye geçilir mi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,229
Elimde temiz ve sorunsuz çalışan bir S23 Fe var, aslında telefonumdan memnunum ama tek sıkıntısı bataryası, günde kullanıma bağlı 3 kere şarja taktığım bile oluyor. Elimdeki cihazı satıp üstüne 9k koyup S24 Fe'ye geçmeye değer mi? İki telefon arasında kamera olsun, batarya olsun uçuk farklar var mı?

Günde 3 kez şarj fazlaymış. Bataryan ölmüş.

S24 fe bir günü zar zor çıkarıyor. Yoğun kullanırsan çıkarmaz. 2. bir şarj istiyor çoğu zaman.

pılı degıstırmeyeceksen gec bence

S24 fe bir günü zar zor çıkarıyor. Yoğun kullanırsan çıkarmaz. 2. bir şarj istiyor çoğu zaman.
Hocam işlemci dışında ne gibi artıları var 24 fe'nin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pılı degıstırmeyeceksen gec bence
9k farka değer mi sizce, çünkü 11k koysam düz 24 alabiliyorum

Elimde temiz ve sorunsuz çalışan bir S23 Fe var, aslında telefonumdan memnunum ama tek sıkıntısı bataryası, günde kullanıma bağlı 3 kere şarja taktığım bile oluyor. Elimdeki cihazı satıp üstüne 9k koyup S24 Fe'ye geçmeye değer mi? İki telefon arasında kamera olsun, batarya olsun uçuk farklar var mı?
Bataryada fark var ama kamera neredeyse aynı, hız desek ikisi de hızlı fark görmezsin bence. Yani tek ciddi farkı bataryada görürsün.

Aktif kullanıyorum günde 1 kere şarj ediyorum ekran sürem 6 7 saat aralıksız değil tabi yeterli oluyor

Hocam işlemci dışında ne gibi artıları var 24 fe'nin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9k farka değer mi sizce, çünkü 11k koysam düz 24 alabiliyorum
Düz s24 ün bataryası biraz daha küçük. Bence satıp 9k koyup almaya değmez s24fe. O kadarlık bir fark yok diyebiliriim. Kamera ve işlemci biraz gelişiyor. Eğer yapabiliyorsanız batarya değiştirip çözün bence. Daha az masraflı olur.

Düz s24 ün bataryası biraz daha küçük. Bence satıp 9k koyup almaya değmez s24fe. O kadarlık bir fark yok diyebiliriim. Kamera ve işlemci biraz gelişiyor. Eğer yapabiliyorsanız batarya değiştirip çözün bence. Daha az masraflı olur.
Anladım hocam, yani s24 ve s24 fe değmez diyorsunuz. Sorun bataryanın büyüklüğü değil, elimde ki cihazın işlemci batarya optimizasyonu berbat.

Geçilmez, aynısının laciverti zaten. En az S25 geçmelisin.

Samsung'un exynoss işlemcili modelleri kötü. Qualcomm işlemcili modellere bakın.

Mesela S25+ batarya performansı olarak iyidir. S25 batarya olarak kötü, çünkü boyutu küçük bataryası küçük.

S25 ultra batarya olarak neredeyse başka bir seviye. Seyrek kullanımda 2 gün gidiyor.

ikisi de exynos işlemci işlemci konusunda çok fark görmezsiniz hocam

Geri