S24 ULTRA VS İPHONE 15

Bu tamamen senin kullanım şekline bağlı aslında. Android seviyorsan, özellikle de özelleştirme, büyük ekran, kalem kullanımı gibi şeyler hoşuna gidiyorsa S24 Ultra seni daha çok tatmin eder. Kamera konusunda da daha esnek, zoom performansı da ciddi anlamda iyi. Yapay zekâ özellikleriyle de bazı alanlarda fark yaratıyor. Öte yandan iPhone 15 daha sade bir deneyim sunuyor, özellikle stabilite, uzun vadeli yazılım desteği ve iOS ekosistemini seviyorsan tercih edilebilir. Ancak iPhone 15 Pro değilse donanım olarak S24 Ultra'nın gerisinde kalıyor. Günlük kullanımda çok fark olmasa da özellikle fotoğraf, video ve genel özellik bakımından S24 Ultra bir adım önde diyebilirim.
Herkese teşekkürler s25ultra aldırdım gururluyum ;)

Bende telefon alacağım S24U düşünüyorum ama aile İphone'cu İlla İphone15 almamı istiyorlar ne kadar anlatsan anlamıyorlar ekranı üstüne 60hz bide 15in çok saçma birşekilde S24U ile İphone15 i kıyaslıyorlar

Bende aynı şeyleri diyorum ama etrafındaki 50 kişi iphone kullanıyor ve 15 daha iyi diyorlar
Tek başıma samsung diyince bilgisiz benmişim gibi davranıyorlar
Tabii ki S24 Ultra. Daha 6 yıl güncellemesi var cihazın. İOS da kendini batırıyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende telefon alacağım S24U düşünüyorum ama aile İphone'cu İlla İphone15 almamı istiyorlar ne kadar anlatsan anlamıyorlar ekranı üstüne 60hz bide 15in çok saçma birşekilde S24U ile İphone15 i kıyaslıyorlar
Olm İphoneci aile ne. İPhone almayı isteyen aile görmedim şu anki yaşamım boyunca.

Herkese teşekkürler s25ultra aldırdım gururluyum ;)
Hocam S25 Ultra almanız iyi olmuş ama tek farkı işlemci yani oyun oynayacaksınız iyi etmişsinizde kamerada o kadar gelişme yok. Yinede H.O hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle.

Bende aynı şeyleri diyorum ama etrafındaki 50 kişi iphone kullanıyor ve 15 daha iyi diyorlar
Tek başıma samsung diyince bilgisiz benmişim gibi davranıyorlar
Samsung kullanicilari genelde daha objektif yaklasir olaya, secenekleri degerlendirir, prestij onlar icin en onemli unsur degildir ama iphone kullanicilari genelde cok fanatik ve bazen "acaba babasi apple hissedari veya ceo su falan mi" diye dusunduren tiplere de denk geliyorum😁

8
Tabii ki S24 Ultra. Daha 6 yıl güncellemesi var cihazın. İOS da kendini batırıyor bence

Olm İphoneci aile ne. İPhone almayı isteyen aile görmedim şu anki yaşamım boyunca.

Hocam S25 Ultra almanız iyi olmuş ama tek farkı işlemci yani oyun oynayacaksınız iyi etmişsinizde kamerada o kadar gelişme yok. Yinede H.O hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle.
Eyw
Birine 65k dedi 512 lik s24u ya
S25u 512 ye 70 dedi
69 a aldım
O yüzden s25u aldı aslında

S24 ultra 15 pro max kullanıyorum ikisininde ayrı ayrı yaptığı güzel şeyler var ikisinden birini tercih edecek olsam 24 ultra derdim
nasıl ya bu kadar zengin biri s25 alamıyor mu :)

"Bâzen kesen dolu olsa dahî, en efdal olana vüsûlun mümkün olmaz."

iphone kullanan biri olarak söylüyorum, bence s24 ultra almalısınız hocam eğer aynı fiyat baremindeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,672
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri