bunu alasaya s24+ alabilirsin hemde 256gb![]()
Samsung Galaxy S25 12 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Lacivert 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S25 12 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Lacivert 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcıya sordum İthalat kayıtlı 2 yıl samsung tr garantiiymiş alınır mı?? Ama benim aldıgım bütün samsunglar imalat kayıtlıydı Amazon ve hepsiburada satıcılarının kendisinden almıştım.
128 Her türlü yetiyor işlemci olarakta S25 daha iyi birde 6.7 inç çok büyük geliyor 6.2 inç tam ideal çok iyi benim içinbunu alasaya s24+ alabilirsin hemde 256gb
okey128 Her türlü yetiyor işlemci olarakta S25 daha iyi birde 6.7 inç çok büyük geliyor 6.2 inç tam ideal çok iyi benim için
Yeşil renk içinmi sadecePlusa özel 3000tl kuponu olması lazım bunun (varmış kontrol ettim)![]()
Samsung Galaxy S25 128 GB Mint Yeşili (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy S25 128 GB Mint Yeşili (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 128GB Hafıza, Mint Yeşili, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 128GB Hafıza, Mint Yeşili, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Buz mavisi için de var.Yeşil renk içinmi sadece