Çin'de geçen 9k ya denk gelen bir şeye satıyorlardı. Abd'de 350 360 usd sattı amazon. Yakında gelir buraya da.Ne kadar la bu fiyatı görmedim güzel makineymiş
Çin'de geçen 9k ya denk gelen bir şeye satıyorlardı. Abd'de 350 360 usd sattı amazon. Yakında gelir buraya da.Ne kadar la bu fiyatı görmedim güzel makineymiş
Stok geliyor hocam bu aralar dikkatli takip ederseniz sok fırsatlardan yararlanırsınızFiyatı çok iyi. Alıp pişman olacak yoktur sanırım. Ben karar veremeden stok bittiği için alamayanlardanım. Alan herkese hayırlı olsun. Çok iyi monitör kağıt üstünde.
bu monitörü herkes alabiliyor mu ? yoksa okul falan şart mı şuanSamsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
üniversite öğrencisi veya öğrenim görevlisi olmanız lazım onlara verilen email ile üye olup kullanabiliyorsunuzbu monitörü herkes alabiliyor mu ? yoksa okul falan şart mı şuan
Stok geliyor hocam bu aralar dikkatli takip ederseniz sok fırsatlardan yararlanırsınız
Kendi mailin ile üye olup bir öğrencinin belgesindeki barkod numarası ile albilirsin. Ben öyle yaptım.Ben öğrenci olmadığım için alamam ama alıpta aldığı fiyattan satmak isteyen memnun olmayan varsa istanbul içi hemen alabilirim.