Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
eyyüb

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
4K desteğine ihtiyaç duymadım. CS oynadığım için Hz daha önemli geldi bana. Konsol da sevmem kullanmıyorum. Parlaklığı kökleyince keyif verdi monitör. Tek sorun alt tab süresi çok uzun ve bekletiyor. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Çok uzun sürüyor Alt Tab atmak.
Sizin yaşadığınız hiçbir sorunu yaşamıyorum ben bence sisteminizle alakalı bir durum.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Display port ve hdmi ikisinde de denedim. Bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiç
Ben DP ile kullanıyorum. Tek monitör varken bir sorun yoktu. Samsung'u taktığımda klip ile Alt Tab sorunu oluştu. 2. Monitör dikey konumda. Kapatıp denemek aklıma gelmedi. Yan çevireceğim ama bu sefer de yer kalmıyor. Çözemedim gitti.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
eyyüb
Ben DP ile kullanıyorum. Tek monitör varken bir sorun yoktu. Samsung'u taktığımda klip ile Alt Tab sorunu oluştu. 2. Monitör dikey konumda. Kapatıp denemek aklıma gelmedi. Yan çevireceğim ama bu sefer de yer kalmıyor. Çözemedim gitti.
Çift monitör olayında sorunlar var deniyordu oledlerde genelde ondandır ben 2 ci monitör fark etmedim şimdi anladım.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yakında G6 Oled severler derneği diye facebook grubu oluşturup her şeyi oraya atacağım bu G6 sahipleri çok olmaya başladı :kekw: :kekw: :kekw:

İki monitörle kullanıyorum sistemi ama monitörüm dik konumda değil. Yine herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi klip falan almıyorum onunla alakalı mı bilemem.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
İki monitörle kullanıyorum sistemi ama monitörüm dik konumda değil. Yine herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi klip falan almıyorum onunla alakalı mı bilemem.
Belki dikey olduğundandır. Mesela yan ekrana bir uygulama koyduğumda tam ekran oyuna girince o ekran sağa kayıyor ve ben o sekmeyi göremiyorum. Yan haldeyken böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

DUR!

Ekler

• Screenshot_20240913_145310_Akake.jpg
    Screenshot_20240913_145310_Akake.jpg
    622.3 KB · Hit: 44

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
İndirim bitti :(

Belki dikey olduğundandır. Mesela yan ekrana bir uygulama koyduğumda tam ekran oyuna girince o ekran sağa kayıyor ve ben o sekmeyi göremiyorum. Yan haldeyken böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

DUR!
Yan denemedim, ikinci ekranımda pivot özelliği olmadığı için hiç kullanmadım. Ama eve gidince bir bakarım

DUR!
Dikey konumda hiçbir sıkıntı yok yine. Şu an hdmi kullanıyorum. Ama displayport kullanırken de aynıydı. Ayrıca bahsettiğiniz pencere kayması gibi bir şey de yok. Bu monitörle alakalı bir şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,641
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom