Benim elim biraz büyüktür. Elleyince biraz fazla elliyorum elimde kalıyor sonraEleyekmi elleyekmi bilmiyorum ama bir şey yapmamız lazim
Sizin yaşadığınız hiçbir sorunu yaşamıyorum ben bence sisteminizle alakalı bir durum.4K desteğine ihtiyaç duymadım. CS oynadığım için Hz daha önemli geldi bana. Konsol da sevmem kullanmıyorum. Parlaklığı kökleyince keyif verdi monitör. Tek sorun alt tab süresi çok uzun ve bekletiyor. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Çok uzun sürüyor Alt Tab atmak.
Display Port mu kullanıyorsunuz HDMI mı?Sizin yaşadığınız hiçbir sorunu yaşamıyorum ben bence sisteminizle alakalı bir durum.
Display port ve hdmi ikisinde de denedim. Bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiçDisplay Port mu kullanıyorsunuz HDMI mı?
Ben DP ile kullanıyorum. Tek monitör varken bir sorun yoktu. Samsung'u taktığımda klip ile Alt Tab sorunu oluştu. 2. Monitör dikey konumda. Kapatıp denemek aklıma gelmedi. Yan çevireceğim ama bu sefer de yer kalmıyor. Çözemedim gitti.Display port ve hdmi ikisinde de denedim. Bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiç
Çift monitör olayında sorunlar var deniyordu oledlerde genelde ondandır ben 2 ci monitör fark etmedim şimdi anladım.Ben DP ile kullanıyorum. Tek monitör varken bir sorun yoktu. Samsung'u taktığımda klip ile Alt Tab sorunu oluştu. 2. Monitör dikey konumda. Kapatıp denemek aklıma gelmedi. Yan çevireceğim ama bu sefer de yer kalmıyor. Çözemedim gitti.
İki monitörle kullanıyorum sistemi ama monitörüm dik konumda değil. Yine herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi klip falan almıyorum onunla alakalı mı bilemem.Ben DP ile kullanıyorum. Tek monitör varken bir sorun yoktu. Samsung'u taktığımda klip ile Alt Tab sorunu oluştu. 2. Monitör dikey konumda. Kapatıp denemek aklıma gelmedi. Yan çevireceğim ama bu sefer de yer kalmıyor. Çözemedim gitti.
Belki dikey olduğundandır. Mesela yan ekrana bir uygulama koyduğumda tam ekran oyuna girince o ekran sağa kayıyor ve ben o sekmeyi göremiyorum. Yan haldeyken böyle bir sorunla karşılaştınız mı?İki monitörle kullanıyorum sistemi ama monitörüm dik konumda değil. Yine herhangi bir sorun yaşamadım. Tabi klip falan almıyorum onunla alakalı mı bilemem.
Yan denemedim, ikinci ekranımda pivot özelliği olmadığı için hiç kullanmadım. Ama eve gidince bir bakarımBelki dikey olduğundandır. Mesela yan ekrana bir uygulama koyduğumda tam ekran oyuna girince o ekran sağa kayıyor ve ben o sekmeyi göremiyorum. Yan haldeyken böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
DUR!
Dikey konumda hiçbir sıkıntı yok yine. Şu an hdmi kullanıyorum. Ama displayport kullanırken de aynıydı. Ayrıca bahsettiğiniz pencere kayması gibi bir şey de yok. Bu monitörle alakalı bir şey değilBelki dikey olduğundandır. Mesela yan ekrana bir uygulama koyduğumda tam ekran oyuna girince o ekran sağa kayıyor ve ben o sekmeyi göremiyorum. Yan haldeyken böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
DUR!