Rx 6900xt ile arasında çok fark var mıdır ?
Rx 6900xt ile arasında çok fark var mıdır ?
Geçmeye değmez benceRx 6900xt ile arasında çok fark var mıdır ?
kargoya verildikten sonra fatura maili geldiFatura bana da geldi ama kargoya verilmedi. Çok bekletmezler umarım. Trendyolda bir kere bile pozitif bir kargo deneyimim olmadı o yüzden beklentim 0.
Benimkisi dağıtımdaKartı teslim alan oldu mu arkadaşlar?
Teslim aldıktan sonra bilgilendirirsen çok sevinirim hocam.Benimkisi dağıtımda
Neyi merak ediyorsunuz hocamTeslim aldıktan sonra bilgilendirirsen çok sevinirim hocam.
İsim karşılığı sebebiyle başka ürün çıkmasından. Düz 7900 modeli yok ama yine tedirginim çünkü 6 ay önce rog strix rx 6650xt almıştım babamın pc ye. İçi açılmış ve hiçbir aksesuarı yoktu. Kartı yerine bile koyamamışlar kart sallanıyordu. Trendyoldan almıştım.Neyi merak ediyorsunuz hocam
hocam trendyolda bir sürü satıcı var. Bazısı sıfır ürün diye faturasız 2.el ürün de satıyor. Bu ürün trendyolun kendisi tarafından satıldı. Ürün 7900GRE için rahat olsun. Teknik açıdan bilgisiz kategori çalışanları yüzünden eksik/hatalı detay girilmiş. Yine de görsel olarak atarım buraya.İsim karşılığı sebebiyle başka ürün çıkmasından. Düz 7900 modeli yok ama yine tedirginim çünkü 6 ay önce rog strix rx 6650xt almıştım babamın pc ye. İçi açılmış ve hiçbir aksesuarı yoktu. Kartı yerine bile koyamamışlar kart sallanıyordu. Trendyoldan almıştım.
Anladım hocam işte çekindim o yüzden. Am5 sisteme geçip bu kartı da aldım bakalım hayırlısı. Tşk ederimhocam trendyolda bir sürü satıcı var. Bazısı sıfır ürün diye faturasız 2.el ürün de satıyor. Bu ürün trendyolun kendisi tarafından satıldı. Ürün 7900GRE için rahat olsun. Teknik açıdan bilgisiz kategori çalışanları yüzünden eksik/hatalı detay girilmiş. Yine de görsel olarak atarım buraya.
düz 7900 diye bir kart yok. kutunun üzerinde yazan ne ise kart odüz 7900 yazıyor gre değil galiba
Zaten amd alınca rtx unutcan dostum…Canavar gibi ekran karti. Bende Powercolor Hellhound modeli var. 2K her oyunu ultra da rahat oynatiyor. Fakat RTX ile birlikte zorlaniyor bilginize.
Çok iyi fiyat sstem toplamak isteyenlet yapışsın bence yanına 7600 çekip 40k ya kapatır sistemi.