2k da az miktarda olur . Stok soğutucu kullanıyorsanız bunun da etkisi olur .Rayzen 5 7500f ile darboğaz olur mu acaba hocam bilen var mı
Ortalama %10 luk bir fark söz konusu satıp model yükseltmek istersen malum yeni mimari filan olabilir ama fark konusunda bence değmez .Sapphire nitro 6900xt'den geçilir mi sizce
Bende aynı işlemci var 2k monitörle birlikte kullanıcam. Darboğaz olacağını sanmıyorum.Rayzen 5 7500f ile darboğaz olur mu acaba hocam bilen var mı
Ben olsam geçmezdimSapphire nitro 6900xt'den geçilir mi sizce
12v çıkışı 650W veriyorsa eğer yeterli gelecektir. Kart 260W işlemci 65W.Bu ekran kartına 650w yeter mi 7500f işlemci ile
Neden satıyorsunuz memnuniyetsizlik mi yarattı?Merhabalar bu ekran kartı modeline sahip bir sistemim var ve satıyorum ilgilenenler olursa eğer>> @outmamba telegramdan mesaj atabilirsiniz.
7700 XT kullanıyorum şu anda. İşlemcim 7500F. 4K ya geçmek istiyorum monitör değişikliği ile. 7900 GRE almalı mıyım sizce? Bilen arkadaşlar fikir verebilirler mi?
Aslında monitörü alıp 3-5 ay sonra 4070S ya da bu kartı almayı düşünüyordum. Gönlümde 4080 var tabi ama bize bakmaz oŞimdi bu kart bu fiyata inmişken de almak mantıklı olmaz mı diye düşünüyorum.
Eyvallah hocam. Bi kaç kere denk geldim. Bu çocuğun videoları güzel oluyor. Pulse özelinde de bi bakmak lazım. Soğutma performansı nasıl acaba?bu videodan bakabilirsiniz hocam 4k performansına ryzen 5 7600 işlemcisiyle kullanılmış.
Bende ona takıldım resimle açıklama farklıÜrünü sipariş edip teslim alan var mı arkadaşlar? Ürün adında VGA 7900 yazıyor. Kutuda bildiğimiz 7900 GRE modeli yazıyor. Bilmediğimden soruyorum. Farklı modeller? Soru cevap kısmında 2 kişi sormuş ama tatmin edici cevap verilmemiş bence.
Eyvallah hocam. Bi kaç kere denk geldim. Bu çocuğun videoları güzel oluyor. Pulse özelinde de bi bakmak lazım. Soğutma performansı nasıl acaba?
Bende şu anda Pulse 7700 XT var, çift fanlı. O da 50-65 arası geziniyor. 7900 daha güçlü olduğundan bi "acaba?" dedim ama bu sonuçlar gerçekten iyi görünüyor. Lakin şu isim-kutu uyumsuzluğu kafama takıldı :/ @Mitnick arkadaş almış sanırım. Bakalım duruma, bizimle paylaşırsa.Şöyle bir video var hocam oc edildiğinde bile 65 dereceyi geçmiyor gayet iyi soğutma performansı.