Göktürk ArdaHan
80+ Gold
Dahası
Eyw sağol evdeki sistemi özledimGeçmiş olsun![]()
Eyw sağol evdeki sistemi özledimGeçmiş olsun![]()
Nasıl bir şey vardı hocam sizdeEyw sağol evdeki sistemi özledim
Ryzen 7 7800x3DNasıl bir şey vardı hocam sizde![]()
Ryzen 7 7800x3D
Msı pro x670-P Wifi
Sapphire pulse rx7900xt
Artic freezer 2 360mm argb
Kingston flev 16x2 6000mhz cl30(o.c 6800mhz cl34)
Samsung 980 pro 1tb
Samsung 970 evo plus 1tb
Kioxia exceria plus 1TB
Creative ea5 plus
Msı mag A750GL+Gold
Cooler master mastercase h500p
Tuf gaming TF120 argb 2x
Gameboster GB27QHD 144hz 1ms
Razer blackshark v2x
Razer deathader v3
1more sonoFlow
Havit gamenote hv-mp830
Fifine v6a mikrofon
Xpg summoner red switch
Havit Gamenote TH650
Ofis koltuğu
Bilgisayar masası
Eyw monit 2kOfis koltuğunda patladım ama gaming e göre bazıları çok rahat oluyormuş güle güle kullanın monitör 2 k mı 4 k mı hocam
Ofis koltuğunda patladım ama gaming e göre bazıları çok rahat oluyormuş güle güle kullanın monitör 2 k mı 4 k mı hocam
Eyw monit 2k
Bunu biliyorum gungnir çektim hocam şuan psu kablolarını takıyorum da var mı rehber PCI diyor cpu falan diyor hangisi nereye
İşteyim 8 den sonra anlatimBunu biliyorum gungnir çektim hocam şuan psu kablolarını takıyorum da var mı rehber PCI diyor cpu falan diyor hangisi nereye![]()
Tamamdır bende bakayım varsa videolu anlatım ona bakarak yapayım en sona ekran kartı furmark kalır en kötüİşteyim 8 den sonra anlatin
Hocam benim anakartta cpu pini 1 tane 2 tane yok fazla olan kabloyu çıkardım psu dan ekran kartına takılan Kablo da PCI mı yazmalı yoksa cpu da olsa olur mu? 8+8+8 ya ekran kartı birde 600w 12 pin var sarı onu takacakmiyim bir videoda o sadece nvidia ekran kartına takılır diye gördümİşteyim 8 den sonra anlatim
Cpu olmaz pcıe olur 8+8+8 olarak 12pin nvidia'da var o galiba pcı 3.0 olarak geçiyordu zaten işin pcıe olanlardaHocam benim anakartta cpu pini 1 tane 2 tane yok fazla olan kabloyu çıkardım psu dan ekran kartına takılan Kablo da PCI mı yazmalı yoksa cpu da olsa olur mu? 8+8+8 ya ekran kartı birde 600w 12 pin var sarı onu takacakmiyim bir videoda o sadece nvidia ekran kartına takılır diye gördüm
Anladım CPU&pcie yazan yere ben 1 tane cpu anakart için taktım 3 tanede yine o yerlere 3 adet pcie yazan takicam değil mi sata ve molex takmıyorum gerek var mı M2 ssd kullanıyorum 1 TB HDD kullanmıyorum zaten birde 24 pin yanında 12 pin birleşik anakart pinini 12 üste 24 aşağıya gelecek şekilde taktım pense ilede sökebilirsem anakartın 2 tane vidasını sıkışmış anakart yükseltme civataları ile birlikte elime geldi anakartCpu olmaz pcıe olur 8+8+8 olarak 12pin nvidia'da var o galiba pcı 3.0 olarak geçiyordu zaten işin pcıe olanlarda
Evet dediğin gibi 3 tanede pcıe takıcaksın aga birde karga burnu falan varsa onla tutmayı dene aradan klavuz yuvasını vidaları o şekilde sök şimdi anladın dimi neden ucuza kasa önermediğimi klavuz yuvaları leş sac kalınlığı yokAnladım CPU&pcie yazan yere ben 1 tane cpu anakart için taktım 3 tanede yine o yerlere 3 adet pcie yazan takicam değil mi sata ve molex takmıyorum gerek var mı M2 ssd kullanıyorum 1 TB HDD kullanmıyorum zaten birde 24 pin yanında 12 pin birleşik anakart pinini 12 üste 24 aşağıya gelecek şekilde taktım pense ilede sökebilirsem anakartın 2 tane vidasını sıkışmış anakart yükseltme civataları ile birlikte elime geldi anakartelle tutup çeviriyorum çıkmıyorlar arkadan pense ile tutup çevirmeyi deneyeceğim yoksa baktım olmuyor MSI daki denk gelen yukseltmeleri sökücem o yükseltmeleri o civatayla birlikte yeni kasaya takacam
powerboost kasalar ne dandik miş ya klavuz iyi çekilmemiş yükseltme civatalarina dandik çok kimbilir civata bile yalama olmuştur ondan çıkmıyor dur kontrolcü kumandası sanırım çıkmadı tam inceleyemedim dün kasayı falan hastaydım bu gün daha detaylı bakacağım eğer civatalar çıkmaz ise direk yeni anakart olacak MSI MAG b650 gaming plus wi-fi alacağım 7 kusure eski sistemdede o takiliydi iyi bir anakart hem atx