Neler Yeni

Sapphire Radeon Pulse rx 7900xtx vs Rtx 4070 ti süper

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Arda doğan
Hocam MSI gungnir 300r da size attığım bu ön kısmen üst ufak mesh orta kısım plastik miş sorun olur mu evde kedim var meshler çok tozlaniyor ve kıl tüy topluyor
Sorun olmaz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak
Tamamdır hocam çok beğendim kasayı tabii gidip bakmam lazım braket de çıkıyormuş içinden oda rgb aydınlatmalı pahalı biraz ama yapacak bir şey yok rampage alıp ner deyse aynı fiyata kaziklanmaktansa gidip bilindik sağlam MSI markası alırım daha iyi diye düşünüyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Arda doğan
Tamamdır hocam çok beğendim kasayı tabii gidip bakmam lazım braket de çıkıyormuş içinden oda rgb aydınlatmalı pahalı biraz ama yapacak bir şey yok rampage alıp ner deyse aynı fiyata kaziklanmaktansa gidip bilindik sağlam MSI markası alırım daha iyi diye düşünüyorum
Kasada kablolamaya sacın kalınlığına ve iç genişliğine bakıcaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam MSI gungnir 300r da size attığım bu ön kısmen üst ufak mesh orta kısım plastik miş sorun olur mu evde kedim var meshler çok tozlaniyor ve kıl tüy topluyor
Kasa güzelmiş baya

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak

Kasa güzelmiş baya
https://www.vatanbilgisayar.com/ram...argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html#yorumlar hocam bu nasıl ben bunu gördüm baya iyi ama rgb bağlantısı böyle nasıl diyim molex mi sata bağlantı gibi bir şey arkadasinda devre kartı gibi bir şey var direk ona takıyorsun kabloyu kalitesiz ama içi baya geniş inceleme fırsatı bulmuştum ama almadım gidip eski sisteme thermaltake ceres 500 aldım onunda ne kontrolcü var ne bir şey boşuna 7 8 k para verdiydim kasaya resimde altta ekran gösteriyor falan filan bı aldım ne ekran var ne bir şey ekranın fiyatida 2 3 bin TL di kazık yedim resmen

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Arda doğan
https://www.vatanbilgisayar.com/ram...argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html#yorumlar hocam bu nasıl ben bunu gördüm baya iyi ama rgb bağlantısı böyle nasıl diyim molex mi sata bağlantı gibi bir şey arkadasinda devre kartı gibi bir şey var direk ona takıyorsun kabloyu kalitesiz ama içi baya geniş inceleme fırsatı bulmuştum ama almadım gidip eski sisteme thermaltake ceres 500 aldım onunda ne kontrolcü var ne bir şey boşuna 7 8 k para verdiydim kasaya resimde altta ekran gösteriyor falan filan bı aldım ne ekran var ne bir şey ekranın fiyatida 2 3 bin TL di kazık yedim resmen
Çöp piyasada en ucuz düşük cfm'li 3'lü fan setleri bile 1400-1500tl fiyat bandında bu kasada 7 tane fan kontrolcü falan var diyo sac dokunduğun anda yamulacak iki vidada sıyırıp yuvayı bozacak kasayı çöp edecek ince bir kalınlığa sahiptir ve hava akışının rezaletliğini düşünemiyorum bile boşa para kaydı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak
Çöp piyasada en ucuz düşük cfm'li 3'lü fan setleri bile 1400-1500tl fiyat bandında bu kasada 7 tane fan kontrolcü falan var diyo sac dokunduğun anda yamulacak iki vidada sıyırıp yuvayı bozacak kasayı çöp edecek ince bir kalınlığa sahiptir ve hava akışının rezaletliğini düşünemiyorum bile boşa para kaydı
O zaman gungnir alayım hocam kalitesi belli büyükte baya duruyor yani

Parayla rezil olmayalım MSI alayım namı yürüsün 😆

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Arda doğan
O zaman gungnir alayım hocam kalitesi belli büyükte baya duruyor yani

Parayla rezil olmayalım MSI alayım namı yürüsün 😆
Rampage parayı leş etmeye değmez evet

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Arda doğan
MSI gungnir alıcam direkt bu gün birde o dediğin 850gl goldu

Oc falan yapcaz mı hocam sistemde ayar falan yoksa sadece 2k furmark yapıp oyunlara mı dalayim
2k test et geri kalanı hallederiz

Top Bottom