Sapphire Radeon Pulse rx 7900xtx vs Rtx 4070 ti süper

Sıkıntı yok gene alırız hocam da bana kasa lazım MSI gungnir 300r çok büyük ve güzel duruyor brakette var destek için ışıklı nasıl sizce kasa baya büyük duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps

7900xtx aldım kasa ve psu almam lazım

Anakart a620 m k matx 6000 mhz asusun uyar mı
O anakartı hangi işlemciyle kullanıyorsun ?

O anakartı hangi işlemciyle kullanıyorsun ?
R57600

Besler bendeki bile600w'a kadar besliyomuş

Olur uyumluysa anakart ile sorun olmaz
https://www.vatanbilgisayar.com/ram...w2&OM.zpc=ICEBLADE PRO BLACK#urun-ozellikleri bu kasa nasıl hocam geniş baya 410 mm ekran kartı destekliyor

Mağazaya git bi bak
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...0plus-gold-2xeps-120mm-fanli-guc-kaynagi.html hocam birde bu nasıl acaba iyi mi

Son düzenleme:
Pulse uzun vadade ısınır.Pulse rx7600 kullanıyorum %100 fan hızında gpu 77,hotspot 100 derece de kullanıyorum.Pulse almadan önce aklında bulunsun.rtx 4070 ti super öneririm.

Pulse uzun vadade ısınır.Pulse rx7600 kullanıyorum %100 fan hızında gpu 77,hotspot 100 derece de kullanıyorum.Pulse almadan önce aklında bulunsun.rtx 4070 ti super öneririm.
7900xtx aldım hocam sadece geriye kasa ve onu besleyecek psu lazım

Sıkıntı yok gene alırız hocam da bana kasa lazım MSI gungnir 300r çok büyük ve güzel duruyor brakette var destek için ışıklı nasıl sizce kasa baya büyük duruyor

Ps

7900xtx aldım kasa ve psu almam lazım

Anakart a620 m k matx 6000 mhz asusun uyar mı
Sitesinde yazar

R57600

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceblade-pro-black-7x120mm-argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=ICEBLADE PRO BLACK#urun-ozellikleri bu kasa nasıl hocam geniş baya 410 mm ekran kartı destekliyor

https://www.vatanbilgisayar.com/coo...0plus-gold-2xeps-120mm-fanli-guc-kaynagi.html hocam birde bu nasıl acaba iyi mi
Bu modeli ilk defa gördüm msı'dan git bence bide rampage kasa alınmaz aga kasalardaki sacın kalınlıkları vardır rampage genelde ince sac biniki vida sıkmadan sonra yalama ve çöptür o yüzden a21 veta gt502 xpg önerdim

Yok olmaz psu sana her koşulu sunar

Fark etmez psu dediğim gibi hepsini sunar sana
Yanda 16 pin eski tipte attığın psu da ben göremedim öyle girişi dedim uymaz mı acaba yoksa kartta cekicem gidip anakart 🥲🥲🥲. Total 20 bin gitcek gibiydi 😅😅😅😅

Yanda 16 pin eski tipte attığın psu da ben göremedim öyle girişi dedim uymaz mı acaba yoksa kartta cekicem gidip anakart 🥲🥲🥲. Total 20 bin gitcek gibiydi 😅😅😅😅
Ben sisteme 120k harcamışım haberim yok😂

Maşallah gönül ister ki custom sıvı soğutma falan filan full her yer rgb olsun ama çok maliyetli ya

A
Acaba bı ucu PCI 4.0 bir taraf diğer türlü mü psu

Yok olmaz psu sana her koşulu sunar

Fark etmez psu dediğim gibi hepsini sunar sana
Harika ekran kartı içinde yeterli kablo pini var süper ayx 3.0 da var baya iyiymiş hocam bu ya

Ekler

• Screenshot_2024-09-14-11-22-18-878_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-14-11-22-18-878_com.android.chrome.jpg
    395.2 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Maşallah gönül ister ki custom sıvı soğutma falan filan full her yer rgb olsun ama çok maliyetli ya

A

Acaba bı ucu PCI 4.0 bir taraf diğer türlü mü psu

Harika ekran kartı içinde yeterli kablo pini var süper ayx 3.0 da var baya iyiymiş hocam bu ya
Evet msı sağlamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri