Nintendo Wii U'nun ömrü 4 yıl sürmüştü.Yanlış bir bilgi zaten. Şu ana kadar çıkmış hiçbir konsolun 3 sene destek aldığını göremezsiniz.
Gerekirse RDNA 2'nin nimetlerinden olan FidelityFX sayesinde FPS arttırılır, DirectML vb. şeyler kullanılır.
İşin arka planı çok farklı. 8 senelik konsol olan PS4'de TLoU 2'nin ne kadar güzel gözüktüğüne bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.
Optimizasyon konsollarda iyi yapılırsa neler yapacağı ortada.
Microsoft, Series X ve S'i ayrı tutmuyor.
PS4 Pro ile bu konsolun karşılaştırılması hata, Series S %50 watt başına daha verimli olan RDNA 2 mimarisini kullanıyor.
Wii U bir konsol değil, Wii'ye eklentiydi.Nintendo Wii U'nun ömrü 4 yıl sürdü.
Series X ile aynı.Dostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?
Kim diyor onu ?Wii U bir konsol değil, Wii'ye eklentiydi.
Wii U'yu tek başına alınca çalışmıyordu, evinde bir Wii bulunması lazımdı. Wii U, Wii'yi taşınabilir hale getiriyordu.Kim diyor onu?
Oha umarım şakadır. Wii U başlı başına bir konsoldu. Eklenti falan değildi. Evde Wii olmasına gerek yoktu.Wii U'yu tek başına alınca çalışmıyordu, evinde bir Wii bulunması lazımdı. Wii U, Wii'yi taşınabilir hale getiriyordu.
Bak bu Wii.Wii U'yu tek başına alınca çalışmıyordu, evinde bir Wii bulunması lazımdı. Wii U, Wii'yi taşınabilir hale getiriyordu.
Pardon, haklısın, ben karıştırmışım.Oha umarım şakadır. Wii U başlı başına bir konsoldu. Eklenti falan değildi. Evde Wii olmasına gerek yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak bu Wii.
Alıntıyı görüntüle
Bu da Wii U. Farklı olduklarını görüyorsundur umarım. İkisi farklı teraflops gücünde farklı mimari kullanan farklı konsollar.
Alıntıyı görüntüle