📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Kullanıyor musun hocam memnun musun? RGB seçenekleri güzel mi? Bir de ses nasıl
2 gündür kullanıyom daha renkleri zaten argb olduğu için her rengi veriyor diğer fanlarla uyumlu şekilde. ses olarak fullde ses geliyor ama fan eğrisi yaparsan düşük rpm lerde sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cama ekran yapıştırdım
maliyeti nedir bunun

Ya saçmalık var 3 adet reverse alabildim sorun yok ama 5 adet normal fana izin vermiyor en fazla 2 adet aldırıyor niye yapıyor böyle ya 😅🤣
vergi limitine takılıyordur fiyatları farklıysa

2 gündür kullanıyom daha renkleri zaten argb olduğu için her rengi veriyor diğer fanlarla uyumlu şekilde. ses olarak fullde ses geliyor ama fan eğrisi yaparsan düşük rpm lerde sıkıntı yok

maliyeti nedir bunun

Yok alım sınırı asıldı diyor dkchdhx 3 reverse 2 normal aldım yapacak bir şey yok xnxnxbx şey diyorum bazı arkadaşlar almış setuplarina monitörün üzerinde ışık kaynağı olarak iş görüyor düz beyaz ışık ve arkası RGB yada tek renk şekilde ışık yansıtıyor alsam mı acaba https://share.temu.com/S9Svh9RlfxA bu ürün iyi mi acaba

maliyeti nedir bunun

SignalRGB vs. ile çalışıyor mu bir de fan hub olarak önerin var mı

Yok alım sınırı asıldı diyor dkchdhx 3 reverse 2 normal aldım yapacak bir şey yok xnxnxbx şey diyorum bazı arkadaşlar almış setuplarina monitörün üzerinde ışık kaynağı olarak iş görüyor düz beyaz ışık ve arkası RGB yada tek renk şekilde ışık yansıtıyor alsam mı acaba https://share.temu.com/S9Svh9RlfxA bu ürün iyi mi acaba
2 ayrı sipariş verip alsaydın öylemi yaptın? o ışıkları bende düşünüyorum ama monitöre zarar verirmi diye düşünüyorum

2 ayrı sipariş verip alsaydın öylemi yaptın? o ışıkları bende düşünüyorum ama monitöre zarar verirmi diye düşünüyorum
Yapışkan bant yada cıvata ile hafif sıkıp sıkıştırma yapabilirsin de civata panele baskı çok.uygularsa bence kırar

2 ayrı sipariş olarak verdim satın alım limiti varmış 5 adet

İşe çok yarar bir ürün bence çünkü oda ışığını açıp rahatsız etmeye gerek kalmadan sadece masanın aydınlanması bence yeterli

mousepad lazım :oops:

Ekler

• Screenshot_20250815_110145_Gallery.webp
    Screenshot_20250815_110145_Gallery.webp
    43.2 KB · Hit: 79
SignalRGB vs. ile çalışıyor mu bir de fan hub olarak önerin var mı
benim anakartta rgb girişi yok o yüzden kasadaki led tuşundan değiştiriyorum renkleri modları falan o kısmını bilemiyorum o yüzden

Yapışkan bant yada cıvata ile hafif sıkıp sıkıştırma yapabilirsin de civata panele baskı çok.uygularsa bence kırar

2 ayrı sipariş olarak verdim satın alım limiti varmış 5 adet

İşe çok yarar bir ürün bence çünkü oda ışığını açıp rahatsız etmeye gerek kalmadan sadece masanın aydınlanması bence yeterli
evet bantlada olabilir ama ne kadar sağlam olur orası ayrı

mousepad lazım :oops:
keycapsler aulanın kaderini değiştirmiş :D

benim anakartta rgb girişi yok o yüzden kasadaki led tuşundan değiştiriyorum renkleri modları falan o kısmını bilemiyorum o yüzden

evet bantlada olabilir ama ne kadar sağlam olur orası ayrı
Fanlar nasıl.iyi mi thermalright dan daha iyi CFM değerleri var RPM hızı daha yüksek gözüküyor

Fanlar nasıl.iyi mi thermalright dan daha iyi CFM değerleri var RPM hızı daha yüksek gözüküyor
hocam kaç defa yazcam daha fanlar iyi daha 2 gün oldu kullanalı sıkıntı yok şuan için

hocam kaç defa yazcam daha fanlar iyi daha 2 gün oldu kullanalı sıkıntı yok şuan için
Ne ara yazdın ya 🤣🤣 senden bildirim gelince takip etmek güç oluyor valla büyük ihtimalle görmedim 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,360
Üyeler
183,417
Son üye
ysufftalha
Geri