OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 960
Düşüncemdirek dsp versiyonunu al hocam çok paran yoksa dac da lazımsa
Düşüncemdirek dsp versiyonunu al hocam çok paran yoksa dac da lazımsa
Tangzu wan er sg 2 modeli almayı düşünüyorum. Olası bir olumsuz senaryoda yani gümrüğe takılma vs durumlarında ne yaşanıyor? 20$ a %60 ek vergi mi ödüyoruz?Düşük bütçe için önerilerim
![]()
SIMGOT EW100P 10MM Dynamic In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
![]()
TRUTHEAR GATE 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
![]()
TANGZU WAN ER S.G II 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone
Orta bütçe:![]()
MOONDROP JIU USB-C In-ear Headphone
![]()
MOONDROP LAN In-ear Headphone
Specifications: Model: LAN IEM with replaceable cable Shell: MIM steel shell Driver: 10mm dual-cavity high-performance dynamic driver Coil: 0.03mm ultra-thin CCAW Diaphragm: Berylium-plated dome composite diaphragm Magnetic circuit: N52 magnetic high-performance interal magnetic circuit Acoustic...shenzhenaudio.com
Yüksek bütçe:![]()
SIMGOT EW200 10mm Dynamic Driver In-Ear Headphone
Flagship-level Dual-Magnetic-Circuit & Dual-Cavity Dynamic Driver The EW200 earphones incorporate flagship-level technology in the form of a dual-magnetic-circuit and dual-cavity design, which offer exceptional acoustic performance and a powerful driver configuration. Unlike conventional dynamic...shenzhenaudio.com
![]()
SIMGOT EW300 1DD+1Planar+1PZT In-Ear Headphone
Standard: Silver, No MicHBB: Black, With MicDSP: Black, With Mic Key Features of SIMGOT EW300 Earbuds Three-in-One matrix acoustic architecture6mm annular planar magnetic driverCeramic composite diaphragm dual-chamber dynamic driverMulti-layered PZT acoustic transducerSilver-plated OFC 0.78mm...shenzhenaudio.com
ben alıcak olsaydım![]()
DUNU TITAN S DD In-Ear Headphone
With rebooted, cyberpunk-inspired design language, an over-ear wear style, and removable 2-pin connectors, TITAN is reborn for the modern era, carrying the torch for value-driven DUNU products. At the heart of this all-new design is an 11 mm dynamic driver with a multi-layered, polycondensated...shenzhenaudio.com
Düşük bütçe: Tangzu wan er sg 2
Orta Bütçe: Simgot EW200
Yüksek Bütçe:Simgot EW300
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.
Onda stok yok sanırım. Shenzen'den önerebileceğin bir model var mıdır ? orta üst olabilir.1.300 TL'ye kiwi ears cadenza var.
Ben daha çok oyun odaklı biliyorum müzik içinse kiwi'nin modelleri iyi o da shenzen'de yok. Pek bir fikrim yok kusura bakmayın.Onda stok yok sanırım. Shenzen'den önerebileceğin bir model var mıdır ? orta üst olabilir.
Evet %60 ödüyoruz fakat daha shenzen'deki siparişine vergi veren görmedim. Yeni yasadan sonra alışveriş yapan arkadaşlarım da vardı. Mail atarsanız bir sıkıntı olmuyor.Tangzu wan er sg 2 modeli almayı düşünüyorum. Olası bir olumsuz senaryoda yani gümrüğe takılma vs durumlarında ne yaşanıyor? 20$ a %60 ek vergi mi ödüyoruz?
Düşüncem
Hiç görmedim bunu hocam yeni olabilir incelemelerini ve karşilaştirmalarini izleyin.hocam bu kulaklığa ne dersin üç dolar daha koyunca ses kartıyla geliyor.![]()
SGOR LUNA 13.5mm Planar In-Ear Headphone
sadece qdc konnektörü olması kötü bence önceki iemlerimde hep orası kırıldı. onun dışında fiyatına göre çok iyi duruyor
Güncelleme: Adamlara mail attım Türkiye’deki vergi durumu ve fiyatı düşük gösterme olayı ile ilgili. Bugün dönüş yaptılar;EM6L siparişini verdim bakalım. Hem razer hammerhead pro hyperspeed hem de sony inzone var bende. ikisinde de dip ses var. Kablosuzdan kabloluya downgrade oldu biraz. Kaliteli kulaküstü alacaktım ama iem ler de eh işte fena değilmiş. Amacım sadece oyun olduğu için umarım istediğim sesi yakalarım. Sağolun yönlendirmeniz için.