❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Düşük bütçe için önerilerim
Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
Düşük bütçe: Tangzu wan er sg 2
Orta Bütçe: Simgot EW200
Yüksek Bütçe:Simgot EW300
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.
Tangzu wan er sg 2 modeli almayı düşünüyorum. Olası bir olumsuz senaryoda yani gümrüğe takılma vs durumlarında ne yaşanıyor? 20$ a %60 ek vergi mi ödüyoruz?

Tangzu wan er sg 2 modeli almayı düşünüyorum. Olası bir olumsuz senaryoda yani gümrüğe takılma vs durumlarında ne yaşanıyor? 20$ a %60 ek vergi mi ödüyoruz?
Evet %60 ödüyoruz fakat daha shenzen'deki siparişine vergi veren görmedim. Yeni yasadan sonra alışveriş yapan arkadaşlarım da vardı. Mail atarsanız bir sıkıntı olmuyor.

hocam bu kulaklığa ne dersin üç dolar daha koyunca ses kartıyla geliyor.
sadece qdc konnektörü olması kötü bence önceki iemlerimde hep orası kırıldı. onun dışında fiyatına göre çok iyi duruyor

hocam bu kulaklığa ne dersin üç dolar daha koyunca ses kartıyla geliyor.
sadece qdc konnektörü olması kötü bence önceki iemlerimde hep orası kırıldı. onun dışında fiyatına göre çok iyi duruyor
Hiç görmedim bunu hocam yeni olabilir incelemelerini ve karşilaştirmalarini izleyin.

Oyun için en iyisi hangisi ses kartlı?
Bir ses kartlı model tavsiye istiyordum.
Bir de ses kartsız.
50 dolar bücem var yada wraith den alıcam
Sound blaster g3 var şu an bende

Şimdi 500 dolarlık ürün alsak vergi ödüyormuyuz vergi olayı belirsiz biraz,yeni alışveriş yapan biri cevaplayabilir mi.

EM6L siparişini verdim bakalım. Hem razer hammerhead pro hyperspeed hem de sony inzone var bende. ikisinde de dip ses var. Kablosuzdan kabloluya downgrade oldu biraz. Kaliteli kulaküstü alacaktım ama iem ler de eh işte fena değilmiş. Amacım sadece oyun olduğu için umarım istediğim sesi yakalarım. Sağolun yönlendirmeniz için.
Güncelleme: Adamlara mail attım Türkiye’deki vergi durumu ve fiyatı düşük gösterme olayı ile ilgili. Bugün dönüş yaptılar;
“We will do that, no worries.” şeklinde. Alakadar olmalarını sevdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri