❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

3d yoktu sitede
Bende de yoktu, işlemi ben bile yapmamıştım. Alışveriş yapılan yerde üyeliğim bile yoktu buna rağmen 6 ay beklettiler. En sonunda gidip BDDK'ya yazdım 2 gün sonra banka paramı iade etti, 6 ay bedavadan bekletti namussuzlar. Ama siz kendi cihazınızdan işlem yaptıysanız durum ne olur bilmiyorum. Banka alışveriş yaptığın yerin güvenilirliği bizi iliglendirmez kendi cihazınla işlem yapmışsında diyebilir ki umarım demez. Düşünün ben dava bile açmıştım savcılıktan yurtdışında olduğu için takipsizlik verdiler.

Hayatımda ilk defa bir firmaya karşı çirkefleştim. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler.

Ekler

• amkböyleişin.webp
    amkböyleişin.webp
    58.4 KB · Hit: 56
Ekran görüntüsü 2025-08-05 071404.webp

Ağalar soğuk su içme vakti. Bizde paket pazartesi gelir belki diye umut ediyoruz.

Imile warehouse diye verdikleri numara sürat kargo numarası bu arada biliyorsun değil mi?

O numarayı arayacaksan önce bi sakinleştirici iç öyle ara
Numara önemsiz biz bu kargoyu daha çok bekleriz gibime geliyor. Shenzene ters ibraz için yazan oldu mu ?

Beyler biz bu kargoyu nasıl alcaz? istanbul da olan felan var mı? Fena baydı bu iş

hangi gümrükte bu kargo? öğrenebilecek var mı? yakında istanbula gidicem, gidip elden bakıcam

1000023505.webp

Ağır konuştum bu cevap geldi. 7 gün sayıyorum ben.

Sabahtandır her yerden darlıyorum adamları. bekle yazısı görmekten kusucam, bizim adresler mi telefon mu sıkıntılı niye böyle oldu? ş ç gibi harfleri görmüyor mu bunlar? ama öyle olsa bile kocaman telefon numarası var

ben ürünü istiyorum bir daha nerden alayım aynı ürünü o fiyata deli ettiler

Geri