3d yoktu sitedeDaha önce başıma geldiği için biliyorum en az 6 ay bekletiyor banka bu durumda. Birde yurtdışı olduğu için ekstra yokuş yapıyorlar. 3D secure kodu giripte işlem yapılmışsa saçma sapan uğraştırabilirler.
3d yoktu sitedeDaha önce başıma geldiği için biliyorum en az 6 ay bekletiyor banka bu durumda. Birde yurtdışı olduğu için ekstra yokuş yapıyorlar. 3D secure kodu giripte işlem yapılmışsa saçma sapan uğraştırabilirler.
Bende de yoktu, işlemi ben bile yapmamıştım. Alışveriş yapılan yerde üyeliğim bile yoktu buna rağmen 6 ay beklettiler. En sonunda gidip BDDK'ya yazdım 2 gün sonra banka paramı iade etti, 6 ay bedavadan bekletti namussuzlar. Ama siz kendi cihazınızdan işlem yaptıysanız durum ne olur bilmiyorum. Banka alışveriş yaptığın yerin güvenilirliği bizi iliglendirmez kendi cihazınla işlem yapmışsında diyebilir ki umarım demez. Düşünün ben dava bile açmıştım savcılıktan yurtdışında olduğu için takipsizlik verdiler.3d yoktu sitede
Malesef.Hangi gümrükte acaba bu ürünler? nerde bekliyor merak ettim.
@Cerdukay @KayzerAgustus @qwerty12 sizde bir gelişme var mı hocam? başka isim hatırlayamadım. kimler bekliyordu acaba
Imile warehouse diye verdikleri numara sürat kargo numarası bu arada biliyorsun değil mi?Alıntıyı görüntüle
Ağalar soğuk su içme vakti. Bizde paket pazartesi gelir belki diye umut ediyoruz.
Numara önemsiz biz bu kargoyu daha çok bekleriz gibime geliyor. Shenzene ters ibraz için yazan oldu mu ?Imile warehouse diye verdikleri numara sürat kargo numarası bu arada biliyorsun değil mi?
O numarayı arayacaksan önce bi sakinleştirici iç öyle ara
banada aynısını yazdılar bende biraz ağır yazmıştım