Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Batarya ömrü olsun, kamera olsun, işlemci olsun çok çok daha iyi. Ben telefonu aldığımda ilk 1 sene ateş gibi ısınıyordu yazılımla düzelttiler sonra satışını bitirdiler. Yurtdışında iphone 15 pro yu sıfır alamazsın hiç bir ülkede. Sadece bizde ve bir kaç fakir ülkede satılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal

İphone 8 Pluse Var. Bende 3-4 Aydır Eski pili ölü bir şey şarj’ı bir kere %100 yaptığımda 1 gün merdeyse götürüyor ve İphone 8 pluse yani nerdeyse 10 yıllık telefon reis yani şarjı 0’dan %100 30-35dk’da çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam Nasıl oluyoda o kadar hızlı şarj çıktı batarya çektiği güç arttı ama daha iyi performans ve hızlı şarj vs. Yapıldı ve günde 2 defa şarj ediyon

Bu Arada İş Admaı Değilseniz (Yani en az 10-15 Milyonluk malınız yoksa) Asla Alınmaz Rezil Sırf Marka ve statü olarak görülüyor diye herkesin elinde
Telefonu pil tasarruf modunda kullandığında telefon kasıyor, işlemciyi kısıyor çünkü. Ekran hz'si 60 a düşüyor birde akıcılık bitiyor. Günde iki kez şarj ederim ama güç tasarrufunda kullanmam telefonun hakkını vererek kullanıyorum, %86 batarya 953 şarj döngüsü

iPhone 17 insanların öldüremediği hala piyasası olan iPhone 11 gibi olmuş. iPhone 16 kasasına ufak değişiklerle yeni donanım, 17 proların tasarımını beğenmediğim için s26 almayı düşünüyorum ben önümüzdeki 3-4 ay içerisinde

Batarya ömrü olsun, kamera olsun, işlemci olsun çok çok daha iyi. Ben telefonu aldığımda ilk 1 sene ateş gibi ısınıyordu yazılımla düzelttiler sonra satışını bitirdiler. Yurtdışında iphone 15 pro yu sıfır alamazsın hiç bir ülkede. Sadece bizde ve bir kaç fakir ülkede satılıyor.

Telefonu pil tasarruf modunda kullandığında telefon kasıyor, işlemciyi kısıyor çünkü. Ekran hz'si 60 a düşüyor birde akıcılık bitiyor. Günde iki kez şarj ederim ama güç tasarrufunda kullanmam telefonun hakkını vererek kullanıyorum, %86 batarya 953 şarj döngüsü

iPhone 17 insanların öldüremediği hala piyasası olan iPhone 11 gibi olmuş. iPhone 16 kasasına ufak değişiklerle yeni donanım, 17 proların tasarımını beğenmediğim için s26 almayı düşünüyorum ben önümüzdeki 3-4 ay içerisinde
17 kullanıcı deneyimlerini kimse aktarmadı bana deneyen veya kullanan yazsın hiç yok mu

17 al sende 😅

17 kullanıcı deneyimlerini kimse aktarmadı bana deneyen veya kullanan yazsın hiç yok mu

17 al sende 😅

15 pro'dan 17 ye geçmem saçma olur. belki batarya değiştirip bir iki yıl daha kullanırım. 15-17 arasında devasa fark yok değiştirmeyi gerektiren.

Küfür mü edilen ne dicen merak ettim

Kamera görüntüsü beğenmiyorum ya 11 den geçinen bi fark olmucsk gibi
maddiyatını anlmaak açısından kendinmi alıcan yoksa ailenmi alıcak

ne fesatvdüşümceleriniz var

30k'lık android ile iphone bir tutmanız hata şuan elimde 2 tane telefon var biri android samsung note20 ultra olması lazım diğeri 16 pro max günlük hayatta samsung hayatta kullanmam iphone rahatlığı diye bir şey var kullanmayan anlamaz
HAHAHHAHAHAHAHHAHAH

Kendinizi avutmak için şu bahaneleri kullanmayın ya XD

İphone 11’de kullandım İphone 14 Pro max’te kullandım İphone 15’de kullandım (en az kullandığımıda 2 Hafta kullandım ayrıca satın almadım kardeşlerim telefon al sat yapıyordu bir ara vs. O sayede uzun süreler kullanma fırsatı buldum)

Her neyse Açıkça Söyleyebilirimki Kesinlikle İphone Rahatlığı diye bir şey yok bunu Söyleyen sadece kendini avutuyordur boş yapıyordur Kesinlikle Android İphone’dan kat ve kat daha iyidir ve çok daha fazla özellik yenilik sunuyor

Ayrıca 30K’lık Android ile 80K’lık İphone arasında uçuk bir fark olmuyor genelde Nırmal kullanımda Yani Çoğu insan arama yapmak/Sosyal medyayı kullanmak/mesajlaşmak/Fotopraf çekmek için kullanıyorlar Yani 80K Çok saçama Bir telefon için yani kıyaslamakta haklıyım normal biri için

80K’ya Hem Gayet iyi bir telefon hemde gayet iyi bir PC Alırım reis tek telefon almak yerine

Reis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal

İphone 8 Pluse Var. Bende 3-4 Aydır Eski pili ölü bir şey şarj’ı bir kere %100 yaptığımda 1 gün merdeyse götürüyor ve İphone 8 pluse yani nerdeyse 10 yıllık telefon reis yani şarjı 0’dan %100 30-35dk’da çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam Nasıl oluyoda o kadar hızlı şarj çıktı batarya çektiği güç arttı ama daha iyi performans ve hızlı şarj vs. Yapıldı ve günde 2 defa şarj ediyon

Bu Arada İş Admaı Değilseniz (Yani en az 10-15 Milyonluk malınız yoksa) Asla Alınmaz Rezil Sırf Marka ve statü olarak görülüyor diye herkesin elinde
10-15 milyon TL mi?

Ben alcam

10-15 milyon TL mi?
O kadar param olsa forumda işim olmaz

HAHAHHAHAHAHAHHAHAH

Kendinizi avutmak için şu bahaneleri kullanmayın ya XD

İphone 11’de kullandım İphone 14 Pro max’te kullandım İphone 15’de kullandım (en az kullandığımıda 2 Hafta kullandım ayrıca satın almadım kardeşlerim telefon al sat yapıyordu bir ara vs. O sayede uzun süreler kullanma fırsatı buldum)

Her neyse Açıkça Söyleyebilirimki Kesinlikle İphone Rahatlığı diye bir şey yok bunu Söyleyen sadece kendini avutuyordur boş yapıyordur Kesinlikle Android İphone’dan kat ve kat daha iyidir ve çok daha fazla özellik yenilik sunuyor

Ayrıca 30K’lık Android ile 80K’lık İphone arasında uçuk bir fark olmuyor genelde Nırmal kullanımda Yani Çoğu insan arama yapmak/Sosyal medyayı kullanmak/mesajlaşmak/Fotopraf çekmek için kullanıyorlar Yani 80K Çok saçama Bir telefon için yani kıyaslamakta haklıyım normal biri için

80K’ya Hem Gayet iyi bir telefon hemde gayet iyi bir PC Alırım reis tek telefon almak yerine
hocam cocuk muyuz oyun oynama yaşım geçti benim 20ye gircem

De artık ne dicen

Son düzenleme:
Ben alcam

O kadar param olsa forumda işim olmaz

hocam cocuk muyuz oyun oynama yaşım geçti benim 20ye gircem

De artık ne dicen
Para birimine takıldım, TL mi? Bir 3+1 ztn olmuş 4-5m, arabalar 1-2m, Alman markalar +4m.

La Bende Onu diyom madem Şikayetçisimiz Niye 80K verip alıyonuz Reis ?

Ayrıca Pil tasarrufu açtığında kasmıyor bende Ama yinede Pil tasarrufu Açtığında kasıyorsa niye Alıyon ?

Bu Arada Parlaklığı Fullemek zaten gereksiz ve gözler için zararlı Çok kısta demedim zaten Normal Kullan %30-40 güneş ekranıma direkt vurmuyorsa gayette yetiyor bana siz kör olmuşsunuz bence gece %100’de kullndığınız için

He bide tüm özellikleri kapat demedim mesela otomatik güncellemeyi kapat kardeşim pil bir yana mesela ben ünternetim boşa gitmesin veya indirme sırasında Evin interneti yavşlamasın diye kapatıyoö günvelleme varsa uygulamayı kullanacağım zaman manuel olarak yaparım

Onun dışında diğer kıs dediğim şey ise mesela YT bir video izledkten sonra Onu alta alıp İnstagram açtım diyelim neden arkada YT whatsaap falan boşa enerji tüketsin onun yerine tekrar arkadan yt girince Enerji tüketmeye devam etsin yada işte whatsapptan biri bir mesaj atarsa wp sadece o anlık çalışıp bana bildirim göndersin

Hocam Bende Onu diyom ya Zaten ??

15-20K civarına Gayrt iyi işimizi Görecek telefonlar varken neden 80K gibi çok yüksek fiyattan O kadarda iyi olmayn Telefonları alıyorsunuz

Ayrıca Orada 12K Para değil demedim 80K Bir telefona veren adam 12K’da verir dedim düzgün okuyun lütfen
Pil tasarrufu iPhonelerde işlemci hızını güncelleme alan en düşük iPhone seviyesine çekiyor, yani şuan iPhone 11 seviyesine düşürüyor pil tasarrufu modu. O yüzden de baya yavaşlıyor cihaz. Amacına uygun olarak pilin az kaldığında kullanırsan faydalı özellik ama öyle sürekli açık tutulmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,203
Üyeler
184,902
Son üye
noblelunatic
Geri