S4N0
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Batarya ömrü olsun, kamera olsun, işlemci olsun çok çok daha iyi. Ben telefonu aldığımda ilk 1 sene ateş gibi ısınıyordu yazılımla düzelttiler sonra satışını bitirdiler. Yurtdışında iphone 15 pro yu sıfır alamazsın hiç bir ülkede. Sadece bizde ve bir kaç fakir ülkede satılıyor.Neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu pil tasarruf modunda kullandığında telefon kasıyor, işlemciyi kısıyor çünkü. Ekran hz'si 60 a düşüyor birde akıcılık bitiyor. Günde iki kez şarj ederim ama güç tasarrufunda kullanmam telefonun hakkını vererek kullanıyorum, %86 batarya 953 şarj döngüsüReis Düzgün kullanmıyorsunuz ki telefonu Full parlaklık ses yapıyonuz pil tasarruffu açmıyorsunuz Özellikdele arkada otomatik güncelleme uygulama güncelleme veya arkada açık kalma gibi şeyleri kapatmıyorsunuz normal
İphone 8 Pluse Var. Bende 3-4 Aydır Eski pili ölü bir şey şarj’ı bir kere %100 yaptığımda 1 gün merdeyse götürüyor ve İphone 8 pluse yani nerdeyse 10 yıllık telefon reis yani şarjı 0’dan %100 30-35dk’da çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam Nasıl oluyoda o kadar hızlı şarj çıktı batarya çektiği güç arttı ama daha iyi performans ve hızlı şarj vs. Yapıldı ve günde 2 defa şarj ediyon
Bu Arada İş Admaı Değilseniz (Yani en az 10-15 Milyonluk malınız yoksa) Asla Alınmaz Rezil Sırf Marka ve statü olarak görülüyor diye herkesin elinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iPhone 17 insanların öldüremediği hala piyasası olan iPhone 11 gibi olmuş. iPhone 16 kasasına ufak değişiklerle yeni donanım, 17 proların tasarımını beğenmediğim için s26 almayı düşünüyorum ben önümüzdeki 3-4 ay içerisinde