Mhp’de kapıları açtı Sinan Oğan’ı bekliyordu zaten.Konuşmalarını iyi dinle baştan sona kadar bu adam geleceğin lideri olur MHP nin başına geçer RTE gidecek zaten bu da onun farkında adam içine girip Atatürk'cu Türk Milliyetciligini yükseltecek
5 sene daha kalsınlar sıkıntı yok diyorsun yani.Seçimi var sıkıntı yok.
KK gönderir.5 sene daha kalsınlar sıkıntı yok diyorsun yani.
0,2 bir parti bile değil iki parti 0,2 oyla 37 tane yanlış hatırlıyor olabilirim düzeltin.oyu toplasan %1 aşmayan adamlara milletvekili koltuğu verdiler bu normal mi ?
İkinci devlet Bahçeli mhp kökeninden başka ne beklenirdi ki boşuna demiyorum ülkücülere güvenilmez diye.Bu ülkenin beka sorununun milliyetçiler olduğunu görün artık. Sağcı kesimde kim koltuk görse hedefinden ideallerinden şaşıyor. Buyurun:
Sinan Oğan'ın konuşmasında söylediği maddelerin ve sözlerin tam tersini 20 senedir Erdoğan yapmaktaydı acaba söylerken hiç utandı mı?
İyi misin aga ? Erdoğan kazanacak kk kim. Neyle gonderecek.KK gönderir.
Kazansın göndersin.İyi misin ağa ? Erdoğan kazanacak kk kim. Neyle gonderecek.
Oğan'ın ne kadar iyi, düzgün, ilkeli bir siyasetçi olduğunun kanıtıdır. (ünlem) Özdağ da hiç kıvırmasın, kendi adayınla ortak fikirde olamıyorsan niye aday gösterdin? ZP de Özdağ da Oğan da uzak durulması gereken siyaset tarafına isimlerini yazdırdılar. Yarın gelip de oy istemesinler bir zahmet benden.
müthiş bir yorum ciddiye saldım gülme yoluna girdim :: Assa: :Mhp’de kapıları açtı Sinan Oğan’ı bekliyordu zaten.