Razzwil
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
Arkadaşlar öncelikle Beyaz temada sistem toparladım ve monitörde beyaz şuanda klavye farem siyah ancak fareyi değiştirmeyeceğim çünkü yeni
Klavyem ise Steel series apex 3. alalı 3-4 yıl oldu ve yeni sistemde yeni zevkleri görmek ve tatmak istiyorum
%80-60 mekanik ve tercihen beyaz bir klavye yakın süreçte almayacağım oyüzden bütçe sorun değil 5-6k ya kadar çıkabilirim
ama çok beğendiğim bir keycaps var spiderweb bilen varmıdır bilmiyorum ama bunu ve buna benzer keycaps de istiyorum
EDİT: Şu klavye istediğim özellikleri taşıyor aslında ama tr ye gönderim varmı? daha önemlisi gümrükte vs sorun yaşarmıyım
zornher.com
Klavyem ise Steel series apex 3. alalı 3-4 yıl oldu ve yeni sistemde yeni zevkleri görmek ve tatmak istiyorum
%80-60 mekanik ve tercihen beyaz bir klavye yakın süreçte almayacağım oyüzden bütçe sorun değil 5-6k ya kadar çıkabilirim
ama çok beğendiğim bir keycaps var spiderweb bilen varmıdır bilmiyorum ama bunu ve buna benzer keycaps de istiyorum
EDİT: Şu klavye istediğim özellikleri taşıyor aslında ama tr ye gönderim varmı? daha önemlisi gümrükte vs sorun yaşarmıyım
ZH870 80% Zornher Mechanical Keyboard
【IMD PBT Keycaps with Clear Legends】Crafted from high-purity PBT with IMD technology, the keycaps resist shine and wear while featuring a stunning black topographic theme that glows with RGB. Side-printed, molded legends ensure long-term clarity and smooth light diffusion. 【80% Layout for Work &...
zornher.com