Vallahi şu kültürlerden nefret ediyorum
Onu bunu bırak insan söylerken utanır 7milyon etmiyor ama 6 milyonu geçiyor hem mehir boşandıktan sonra kadın ortada kalmasın diye verilir gidip de beleş sponsorluk için değilVallahi şu kültürlerden nefret ediyorummehir verileceğine veya düğün masrafları yerine gider dünyayı dolaşırsın sevdiğinle veya en basitinden ev alırsın ya. Sırf gösteriş için milyon paraları saçıyor millet. He bir de bunların çoğu ragebait oluyor yani pek takma etkileşim bağımlısı insanlar.
Ya zaten biriyle evlendiğinde mal varlığının %50 si mantıken onun da oluyor neden böyle bir saçmalık var anlamıyorum.Onu bunu bırak insan söylerken utanır 7milyon etmiyor ama 6 milyonu geçiyor hem mehir boşandıktan sonra kadın ortada kalmasın diye verilir gidip de beleş sponsorluk için değil
eskilerden kalma bir adet ama bu adetin de bir sınırı olmalı bence , millet önceden ömürlük evleniyordu şimdi sezonlukYa zaten biriyle evlendiğinde mal varlığının %50 si mantıken onun da oluyor neden böyle bir saçmalık var anlamıyorum.
Adetlerin hepsinden nefret ediyorum bir tane yararlı olanı yok zateneskilerden kalma bir adet ama bu adetin de bir sınırı olmalı bence , millet önceden ömürlük evleniyordu şimdi sezonluk
mal varlığı ortak olur yarı yarıya değil en mantıklısı da buYa zaten biriyle evlendiğinde mal varlığının %50 si mantıken onun da oluyor neden böyle bir saçmalık var anlamıyorum.
aslında yararlı olanlar var ama suistimal ediyorlar işteAdetlerin hepsinden nefret ediyorum bir tane yararlı olanı yok zaten![]()