Sizce Direksiyon olarak ne almalıyım?

Reaksiyon skoru
28
Şimdi küçük yaşlardan beri herkesin çevremde en çok sahip olmak istediği iyi dediği Logitech G29 var aklımda fakat üzerinden baya zaman geçtiği için belki daha iyi daha yeni şeyler çıkmıştır diye düşünüyorum. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Pedal seti + Vites + Direksiyon kombosu yapmak istiyorum. Sağolun

PXN V10 Pro. Hiç G29 gibi dişli sistemlere bulaşmayın hevesiniz kursağınızda kalır.
Benim önerimle bir çok arkadaş PXN V10 Pro aldı ve gayet memnun kullanıyorlar ama bir sıkıntı var stokları bitirmişler :D
Aşağıdaki ilanda garantili olarak satan bir konsol dükkanı var. İlandaki numaradan bir sorun ellerinde var mı hala belki pazarlık da yaparsınız.
Vites sonradan da alınır onu merak etmeyin. Spardox BG-1 ya da Simtur vites alabilirsiniz.

PXN V10 Pro. Hiç G29 gibi dişli sistemlere bulaşmayın hevesiniz kursağınızda kalır.
Benim önerimle bir çok arkadaş PXN V10 Pro aldı ve gayet memnun kullanıyorlar ama bir sıkıntı var stokları bitirmişler :D
Aşağıdaki ilanda garantili olarak satan bir konsol dükkanı var. İlandaki numaradan bir sorun ellerinde var mı hala belki pazarlık da yaparsınız.
Vites sonradan da alınır onu merak etmeyin. Spardox BG-1 ya da Simtur vites alabilirsiniz.

Hocam sıfır alsak daha iyi olmaz mı? İkinci elde iki korkum var birisi dolandırılmak ikincisi kötü mal gelmesi. İadesi ayrı dert olur zaten 2. elin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,246
Üyeler
184,285
Son üye
Harun06
Geri