Hocam nerden ucuzsa ordan alin Steam de ayni epicte ikiside oyun oynatiyormu oynatıyor yani sırf Steam den alacam diye 200-300 fazla vermenin mantığı yok bence ha aradaki fark 200-300 değildir örnek olarak söyledimepicdenmi alsam steamdenmi karar veremiyorum ghost of tsushimamı alayım yoksa black myth wukongmu epicde daha ucuz ama steamden alasım var indirimde size hangisini alayım ha bide dying light the beast var
aradaki fark 800 900 tl falan doğru diyorsunuz hocam ama hesap değeri felan cart curt varya epicden oyun alasım gelmiyor oyuzden boş yere almışım gibi hissediyorum ama büyük ihtimal ordan alacağımHocam nerden ucuzsa ordan alin Steam de ayni epicte ikiside oyun oynatiyormu oynatıyor yani sırf Steam den alacam diye 200-300 fazla vermenin mantığı yok bence ha aradaki fark 200-300 değildir örnek olarak söyledim
Nerde ucuzsa ordan al.epicdenmi alsam steamdenmi karar veremiyorum ghost of tsushimamı alayım yoksa black myth wukongmu epicde daha ucuz ama steamden alasım var indirimde size hangisini alayım ha bide dying light the beast var
Edebiliyorsun diye biliyorum ama dediğin gibi süre veya gün sınırı vardır internetten bakabilirsin ona.epicden alsam iade edebiliyormuyum beğenmezsem süre sınırı felan varmı
black myth wukong ben steam kullanıyorum bunun dışında epic veya başka yerden alınca kaçak oynuyormuş gibi hissediyorum eğer para sorunun yoksa steam al yok 3 5 indirimli olsun diyorsan epicten alepicdenmi alsam steamdenmi karar veremiyorum ghost of tsushimamı alayım yoksa black myth wukongmu epicde daha ucuz ama steamden alasım var indirimde size hangisini alayım ha bide dying light the beast var
Dying light al iyi oyunepicdenmi alsam steamdenmi karar veremiyorum ghost of tsushimamı alayım yoksa black myth wukongmu epicde daha ucuz ama steamden alasım var indirimde size hangisini alayım ha bide dying light the beast var
hocam epicten aldımda bende çakma gibi hissediyorum kötü bi his var içimde steamden alınca bi kaliteli hissetiriyor 200 300 tl fark var bütçeme göre iade edip ordanmı alsam çok huzursuz oldum wukong baya iyimiş buarada sarıyo oyunblack myth wukong ben steam kullanıyorum bunun dışında epic veya başka yerden alınca kaçak oynuyormuş gibi hissediyorum eğer para sorunun yoksa steam al yok 3 5 indirimli olsun diyorsan epicten al