Smart Access Memory Açılmıyor

Ekvator

80+
Reaksiyon skoru
11
Adsız.webp

BIOS ayarlarını doğru şekilde yapılandırmama rağmen özelliği etkinleştiremiyorum. Şu anda AMD Adrenalin 26.6.1 sürümünü kullanıyorum. Ancak 26.6.2 sürümünü yüklediğimde ekran kartı algılanmıyor. İşletim sistemi olarak Windows 10 kullanıyorum. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıyı görüntüle
BIOS ayarlarını doğru şekilde yapılandırmama rağmen özelliği etkinleştiremiyorum. Şu anda AMD Adrenalin 26.6.1 sürümünü kullanıyorum. Ancak 26.6.2 sürümünü yüklediğimde ekran kartı algılanmıyor. İşletim sistemi olarak Windows 10 kullanıyorum. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Kart 9000 serisi degilse sorun oluyor 25.6.2 yüklenmiyor. Smart accecsi bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
26.6.3 fix güncellemesini denedin mi

deniyelim bakalım
Şurada anlattığım gibi yapın. Update i aradan cikarin bozuyor driverlari

sürücü sorunsuz kuruldu ama smart acces i hala çözemedim format atmadan önce calısıyordu şimdide bu hatayı veriyor
Adsız.webp

Ekler

• IMG_2875.webp
    IMG_2875.webp
    115.8 KB · Hit: 1
Son düzenleme:
Geri