Neler Yeni

Yardım Spor/gündelik için kulaklık önerisi

gavanoz

80+
Arkadaşlar belirli bütçem yok ses kalitesi güzel olması önceliğim tabii. spora başlayacağım yakın zamanda çoğunluk sporda kullanacağım fakat günlük olarakta kullanacağım. kulak içi veya kulak üstü müzik dinlemelik, kulak içi olarak daha yakın bakıyorum aslında airpods 4. nesil tarzı bişey geçiyor aklımdan ama önerileriniz varsa farklı olarak onları da düşünebilirim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar belirli bütçem yok ses kalitesi güzel olması önceliğim tabii. spora başlayacağım yakın zamanda çoğunluk sporda kullanacağım fakat günlük olarakta kullanacağım. kulak içi veya kulak üstü müzik dinlemelik, kulak içi olarak daha yakın bakıyorum aslında airpods 4. nesil tarzı bişey geçiyor aklımdan ama önerileriniz varsa farklı olarak onları da düşünebilirim
Lastikli kulaklık kullanmayı seviyorsan ve apple telefona sahipsen Airpods pro al derim ben
Yada Beats bakabilirsin Apple ile tam uyumlu diye biliyorum (airpods özellikleri hariç) onun harici android tarafı için yorum yapamayacağım.

gavanoz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lastikli kulaklık kullanmayı seviyorsan ve apple telefona sahipsen Airpods pro al derim ben
Yada Beats bakabilirsin Apple ile tam uyumlu diye biliyorum (airpods özellikleri hariç) onun harici android tarafı için yorum yapamayacağım.
önceliğim kulağımdan düşmemesi mesela kardiyo yaparken kafamdan kayıp düşmesi yada kulağımdan çıkıp düşmesi sinir bozucu oluyor. beats markasından önerebileceğiniz model var mıdır?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

gavanoz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim dikkatimi bu model çekti sonuçta bir bütçe vermemişsiniz hem kancalı olması düşmemesi adına iyi olucaktır.
sekmelere ekledim teşekkür ederim. pro için eski dendiği için biraz tereddüt etmiştim aslında aklımdan geçmedi değil

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

gavanoz