furkangorur
80+ Silver
Dahası
daha işlenmemiştir.
daha işlenmemiştir.
700 çok gibi geldi 3 yıllık oyun için. Bu sene çıkmış alan wake 2 bile 450 lira kuponla. Dolar bazında ise normal tabi.Epic'te kupon hallediyor 700 verdim dlc olan versiyona
Bende düşündüm ama hiç zannetmiyorum.belki de imparator beleş vermeye hazırlanıyordur.
sağı solu belli olmaz bu epicin yapar mı yapar valla beklemekte fayda var.Bende düşündüm ama hiç zannetmiyorum.
Bence değer. Hem daha yeni update geldi o kadar da eski sayılmaz bence. Çok zaman harcanacak bir oyun gibi geldi, 6 saat oynamışım bile700 çok gibi geldi 3 yıllık oyun için. Bu sene çıkmış alan wake 2 bile 450 lira kuponla. Dolar bazında ise normal tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende düşündüm ama hiç zannetmiyorum
ben fiyat listesini 10 dolara çektim en fazla totalde 15 doları geçmeyecek sepet yaparım benim için steam devri bitmiştir her indirimde bin liradan fazla harcayan biriydim üzücüAlıntıyı görüntüleSteam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
indirimler yavaş yavaş ekleniyor.
Baldurs Gate 3 %10 indirim ile 31,50$ 920₺
Alıntıyı görüntüle
Diablo IV %40 indirim ile 42$ 1224₺
Alıntıyı görüntüle
Days Gone %75 indirim ile 12,50$ 364₺
Alıntıyı görüntüle
Stardew Valley %33 indirim ile 4$ 117₺ (hala alınmadıysa alınmalı)
Alıntıyı görüntüle
Valla sırf metro modu için almak istiyorum.Bence değer. Hem daha yeni update geldi o kadar da eski sayılmaz bence. Çok zaman harcanacak bir oyun gibi geldi, 6 saat oynamışım bile
Alın pişman olmazsınız benceValla sırf metro modu için almak istiyorum.
Anlamı yok bizim ülke her türlü steam'i kullanacak.BOYKOT EDİYORUZ
eyvallah hocam baktım da o dlc sadeceTek tek eklenecek derken indirim yeni gelince buga girebiliyor. Bir kaç saat içinde tüm indirimler oturur. Gece bakın yoksa daha girmez indirime. Gördüğüm kadarıyla bir DLC'sinde şu an %50 var diğerlerinde yok.
Adamlar gelir yok diye bunu yapıyor boykotun bir anlamı yok. Türkiye'de dolar 100 tl de olsa oyun alacak kitle olduğundan dolayı adamlar sen oyun almasan bile daha çok para kazanacak öncekindenBOYKOT EDİYORUZ